Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

VIDEO! DAEA, SURPRINS CÂND O ÎNVAȚĂ PE SOȚIA UNUI PRIMAR CUM SĂ IA SUBVENȚII APIA!

Publicat: 08 octombrie 2019 - 14:32
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

CUM SĂ FENTAȚI PUȚIN APIA. Ministrul agriculturii, Petre Daea, a fost filmat în Vrancea, în timp ce o învăța pe soția unui primar cum să ia subvenții de la APIA pentru vacile care sunt pe numele soțului ei, adică pe numele primarului.

Scenele au fost surprinse la Muzeul Satului din Crângul Petrești, unde ministrul agriculturii a participat la Târgul „Fabricat în Vrancea”. Printre producători, în timp ce cumpăra mai o bucată de brânză, mai un borcan de miere, Petre Daea a fost abordat de soția unui primar care i s-a plâns că nu poate obține subvențiile APIA pentru animale din cauza funcției pe care o are soțul ei. Concret, soțul e primar, iar văcuțele sunt pe numele soțului și aici ar cam fi un conflict de interese.

Problema e că în familia noastră nu putem să facem o societate, o PFA, pentru că animalele sunt pe numele soţului. El nu are voie să facă pentru că e primar. Stați un pic, stați așa. Asta este întrebarea mea către dumneavoastră: De ce în aceeaşi familie nu se poate… Vacile sunt ale noastre, noi suntem o familie, i-a spus aceasta lui Petre Daea.

VIDEO AICI! DISCUȚIA DINTRE PETRE DAEA ȘI SOȚIA PRIMARULUI, DE LA MINUTUL 1:49!

Daea: Păi, luați vacile pe numele dumneavoastră. De ce să i le lăsați pe numele primarului?!
Păi, așa e...
Daea: Ia spuneţi-i primarului într-o dimineaţă aşa, când vă treziţi dumneavoastră, să îi spuneți: Dragă soţule, mata eşti primar astăzi, dar nu poţi să faci nişte afaceri acum, că eşti primar. Vino, dă-mi-le pe numele meu. Ia să vedeţi, nu cumva o vrea să facă treaba asta? Ce bine ar fi! Şi rezolvăm şi una, şi alta. Pe dumnealui să nu îl acuze nimeni de nimic, iar dumneavoastră să aveţi dreptul legal să putem să vă dăm ce trebuie. E bine ce spun eu!

Suntem prea în vârstă.

Daea: Haideți, nu, nu!  Nu sunteți în vârstă. Cum sunteți în vârstă când faceți și una, și alta?! Spuneți-i: dăm vacile mie.

Păi, fac, păi, fac, că trebuie să-mi țin animalele, să iau subvenții.

Daea: Păi, e bine ce spun eu.

Video Ștefan Borcea

Vizualizat: 1306 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Uzina de carne din Deta

Uzina de carne din Deta

O investiţie sută la sută românească a pus bazele celei mai moderne ferme din România specializate pe creşterea taurinelor de carne. Înscrisă pe societatea Torro Carnextim, aceasta se află în localitatea Deta din judeţul Timiş, unde Marius Garboni, medic veterinar de profesie şi totodată şeful fermei, are în îngrijire un efectiv de aproape 400 de vaci din rasele Limousin şi Angus.

Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019

Bancul zilei

Ce este curajul...

Ce este curajul...
Întrebare: Ce este curajul? Detalii