Reclama header big full
Agroinfo

Noi informam agricultura!

Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
agroinfo_ro_header_big_homepage_728x90
Reclama header after big part 3

Video

INVESTIŢIA ÎN GENETICĂ DĂ 38 DE LITRI DE LAPTE PE ZI

INVESTIŢIA ÎN GENETICĂ DĂ 38 DE LITRI DE LAPTE PE ZI

În ferma zootehnică Agrimat Matca, din judeţul Galaţi, media productivităţii în anul 2016 a fost de 38 de litri de lapte pe zi pe cap de vacă mulsă.

 

Interviu cu GABRIELA GANEA, şef fermă zootehnică Agrimat Matca

 

Reporter AgroInfo: Violeta Mâţ
Operator imagine: Claudiu Borobei

Rapiţa, cultura anului în Arad! Daniela Herţeg continuă tradiţia familiei Soluţii Monosem, Galucho şi Gregoire Besson de la Cons DDA

Bancul zilei

Contramandare...

Contramandare...
- Ce are motanul tău, dragă? Detalii

EDITORIALE

Reclama main page middle
EUROPARLAMENTAR ANUNȚĂ CUM VA ARĂTA NOUA LEGE A VÂNZĂRII PĂMÂNTULUI ROMÂNESC!

EUROPARLAMENTAR ANUNȚĂ CUM VA ARĂTA NOUA LEGE A VÂNZĂRII PĂMÂNTULUI ROMÂNESC!

19 septembrie 2017 - 09:23
NU ÎNSTRĂINA PĂMÂNTUL! Europarlamentarul român Victor Boștinaru, vicepreședintele grupului S&D din Parlamentul European, a declarat, pentru PSNews, că luna aceasta se va depune în Parlamentul României proiectul noii Legi a vânzării pământului. Noul act va conține reglementări extrem de severe pentru vânzarea și transferul terenurilor.
CONDIȚIA OBLIGATORIE CARE-ȚI ADUCE SUBVENȚIA APIA!

CONDIȚIA OBLIGATORIE CARE-ȚI ADUCE SUBVENȚIA APIA!

19 septembrie 2017 - 10:43
SUBVENȚII APIA 2017! Fermierii români așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă ministrul agriculturii, Petre Daea, se va ține de cuvânt și va începe plata avansului la subvențiile agricole din data de 16 octombrie 2017. De fapt, din această dată, potrivit declaraților ministrului, ar trebui să fie primele sume transferate deja în conturile agricultorilor. Există însă o condiție esențială, obligatorie pentru ca fermierii să beneficieze de acest avans la sumele care li se cuvin pentru campania 2017.

Compania Advanta Seeds se alătură Alianței Industriei Semințelor din România ca Membru Asociat.

19 septembrie 2017 - 13:45
Începând cu data de 11 septembrie 2017, compania Advanta Seeds a devenit oficial Membru Asociat al Alianței Industriei Semințelor din România (AISR). Adunarea Generală al Alianței, a analizat şi acceptat cu unanimitate de voturi, cererea companiei Advanta Seeds de afiliere la AISR, apreciind activitatea de cercetare a Advanta, precum si relaţiile de bună colaborare cu toți partenerii din industria semințelor din România.
DAEA ANUNȚĂ: VIN SUBVENȚIILE MAI DEVREME!

DAEA ANUNȚĂ: VIN SUBVENȚIILE MAI DEVREME!

18 septembrie 2017 - 12:46
VESTE BUNĂ PENTRU CRESCĂTORII DE ANIMALE! Toate subvenţiile, inclusiv pentru zootehnie, vor fi acordate începând cu 16 octombrie, într-un avans de 70%, urmând ca de la 1 decembrie să fie dată şi plata regulară, a reiterat, duminică, în judeţul Alba, ministrul agriculturii, Petre Daea.
MESAJ DUR AL FERMIERILOR pentru MINISTRUL PETRE DAEA!

MESAJ DUR AL FERMIERILOR pentru MINISTRUL PETRE DAEA!

08 septembrie 2017 - 09:45
ASCULTAȚI ȘI VOCEA FERMIERILOR! O să ne strângem 100 de fermieri și vă așteptăm la Agromalim Arad să vă spunem necazurile noastre! Ascultați și vocea noastră, a fermierilor! Scrie în mesajul dur adresat ministrului agriculturii de Asociația Fermierilor Beneficiari de Fonduri Comunitare, Eurofond. AGROINFO a primit acest mesaj și-l pune la dispoziția destinatarului, ministrul agriculturii, Petre Daea.
FERMIERII ROMÂNI VOR FI PREMIAȚI!

FERMIERII ROMÂNI VOR FI PREMIAȚI!

12 septembrie 2017 - 12:12
EVENIMENT! PRIAevents organizează conferința PRIA Agriculture, însoțită de Gala PRIA Romanian Farmers în cadrul căreia fermierii români vor fi premiați și anul acesta, la București, în 28 septembrie 2017, anunță un comunicat al organizatorilor transmis AGROINFO.
Serbia promovează agricultura ecologică

Serbia promovează agricultura ecologică

18 august 2017 - 12:10
Ministerul Agriculturii din Serbia a raportat o creştere constantă a producţiei ecologice, în special pentru fructe şi legume, aproape întreaga cantitate recoltată fiind exportată.