Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

TERMENE APIA în OCTOMBRIE pentru PLATA SUBVENȚIILOR CĂTRE FERMIERI!

Publicat: 27 septembrie 2018 - 16:41
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

OFICIAL! Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a stabilit calendarul pentru luna octombrie 2018, cu termene obligatorii pentru plata subvențiilor cuvenite fermierilor pentru anul 2018.

1 octombrie—finalizarea activității de control, campania 2018;
16 octombrie—demarare activitate de autorizare la plata în avans, a cererilor unice din campania 2018;
octombrie 2018 - importul datelor din teledetecție, de la prestatorul de servicii;
31 octombrie - termen depunere a cererii de rambursare a accizei pentru motorina folosită în agricultură;
26 octombrie— depunerea cererii de plată a ajutorului de stat pentru serviciile de determinare a calităţii genetice a raselor de animale.

Ministrul agriculturii, Petre Daea, le promite fermierilor că vor încasa avansul pe suprafață în primul minut al zilei de 16 octombrie, la cumpăna nopții.

A fost un an bun şi un an care promite, pentru a avea şi la anul viitor ceea ce trebuie, pe data de 16 octombrie, în primul minut al zilei, în primul minut al datei respective, la cumpăna nopţii, vor fi primite subvenţiile ca şi anul trecut, a declarat ministrul agriculturii.

Petre Daea a adăugat că fermierii vor beneficia, la avans, de procentul de 70% din plățile directe pe suprafață. Astfel, suma pentru un hectar, care va plătită fermierilor români care au depus cererei unice de plată la APIA, va fi între 116 euro/ha și 165 de euro/ha, în funcție de schemele de plăți pe suprafață de care beneficiază fermieriii. EXEMPLELE DE CALCUL LE AVEȚI AICI: SUMA PENTRU UN HECTAR, PLĂTITĂ ÎN AVANS DIN SUBVENȚIA PE SUPRAFAȚĂ APIA 2018!

Vizualizat: 7598 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000

APAN Agriculture Equipments împreună cu producătorul finlandez TUME a prezenta la Indagra 2019 semănătoarea Nova Combi Star 4000. Semănătoarea Nova Combi Star este o semănătoare directă în mirşite, cu disc de pregătire şi fertilizare pentru cereale păioase.

Interviu cu Endre KOVÁCS, reprezentat Tume pentru România, Ungaria şi Serbia

 

Reporter: Gheorghe Ghişe

AGROSEL adoptă o nouă identitate - HEKTAR Piscicultura are nevoie de susţinere! Dronele devin o opţiune pentru agricultură

Bancul zilei

De mare ajutor

De mare ajutor
Un preot observă pe cealaltă parte a străzii un copil care nu ajungea la sonerie, deşi se chinuia de numa', numa'. Detalii