Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

SUBVENȚII APIA! DOCUMENTE care VĂ ADUC BANII în FERMELE de ANIMALE!

Publicat: 01 martie 2017 - 08:22
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

SPRIJIN CUPLAT ZOOTEHNIE 2017! Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a stabilit actele pe care crescătorii de animale trebuie să le anexeze la cererea unică depusă pentru campania 2017. Pentru anumite acte termenul limită de depunere este 9 SEPTEMBRIE 2017!

DACĂ VREȚI SĂ OBȚINEȚI SPRIJIN CUPLAT PENTRU OVINE AVEȚI NEVOIE DE ACESTE ACTE:

Adeverinţa eliberată de asociaţia/agenţia acreditată pentru înfiinţarea şi menţinerea Registrului genealogic al rasei, prin care se confirmă înscrierea berbecilor/țapilor/oilor/caprelor, pentru care se solicită SCZ, în Registrul Genealogic al rasei și respectarea raportului de maximum 35 femele ovine/caprine la un berbec/țap, avizată de către ANZ prin Oficiile pentru Zootehnie județene, după caz, al cărei model este prevăzut în anexa nr. 61 partea A din OMADR 619/2015 modificat şi completat.

Adeverinţa eliberată de Oficiul pentru zootehnie județean, prin care se confirmă respectarea raportului de maximum 35 femele ovine/caprine neînscrise într-un Regisru Genealogic la un berbec/țap cu certificat de origine, al cărei model este prevăzut în anexa nr. 61 partea B din OMADR 619/2015 modificat şi completat.

ATENȚIE! TERMEN LIMITĂ DE DEPUNERE A ACTELOR ESTE 9 SEPTEMBRIE 2017!

DACĂ VREȚI SĂ OBȚINEȚI SPRIJIN CUPLAT PENTRU CAPRINE AVEȚI NEVOIE DE ACESTE ACTE:

Adeverinţa eliberată de asociaţia/agenţia acreditată pentru înfiinţarea şi menţinerea Registrului genealogic al rasei, prin care se confirmă înscrierea berbecilor/țapilor/oilor/caprelor, pentru care se solicită SCZ, în Registrul Genealogic al rasei și respectarea raportului de maximum 35 femele ovine/caprine la un berbec/țap, avizată de către ANZ prin Oficiile pentru Zootehnie județene, după caz, al cărei model este prevăzut în anexa nr. 61 partea A din OMADR 619/2015 modificat şi completat.

Adeverinţa eliberată de Oficiul pentru zootehnie județean, prin care se confirmă respectarea raportului de maximum 35 femele ovine/caprine neînscrise într-un Registru Genealogic la un berbec/țap cu certificat de origine, al cărei model este prevăzut în anexa nr. 61 partea B din OMADR 619/2015 modificat şi completat.

ATENȚIE! TERMEN LIMITĂ DE DEPUNERE A ACTELOR ESTE 9 SEPTEMBRIE 2017!

DACĂ VREȚI SĂ OBȚINEȚI SPRIJIN CUPLAT PENTRU TAURINE AVEȚI NEVOIE DE ACESTE ACTE:

Copie de pe paşaportul fiecărui animal pentru care se solicită SCZ, / copie document care atestă ieşirea din exploataţie, pentru fiecare animal pentru care se solicită SCZ, inexistent în exploataţie la data depunerii cererii.

Vaci din rase de carne – TC1.1,  tauri din rase de carne – TC1.2 și vaci metise cu rase de carne – TC3.1 – adeverință eliberată de asociația/agenția acreditată pentru înființarea și menținerea Registrului genealogic al rasei, care certifică înscrierea în Registrul genealogic, avizată de către  ANZ, după caz.

Vaci din rase de carne – TC1.1,  tauri din rase de carne – TC1.2 și vaci metise cu rase de carne, tineret mascul din rase de carne –TC2.1, tineret femel din rase de carne –TC2.2, vaci metise cu rase de carne – TC3.1, tineret mascul metis cu rase de carne –TC3.2,  tineret femel metis cu rase de carne –TC3.3 este nevoie de adeverință eliberată de asociația/agenția acreditată pentru înființarea și menținerea Registrului genealogic al rasei, care certifică rasele de carne și metișii acestora, prin verificarea datelor din certificatele de origine, buletinele de însămânțări artificiale/adeverințele de montă naturală, avizată de către ANZ, după caz.

DACĂ VREȚI SĂ OBȚINEȚI SPRIJIN CUPLAT PENTRU VACI DE LAPTE AVEȚI NEVOIE DE ACESTE ACTE:

Adeverinţa eliberată de asociaţia/agenţia acreditată pentru înfiinţarea şi menţinerea Registrului genealogic al rasei, prin care se confirmă înscrierea vacilor de lapte, pentru care se solicită SCZ, în Registrul genealogic al rasei, avizată de ANZ

Copie de pe cel puţin un contract cu un prim cumpărător, valabil pe o perioadă de minimum 6 luni,însoţită de copii de pe cel puţin o factură sau de pe cel puţin o filă din carnetul de comercializare a produselor din sectorul agricol pentru producătorul care efectuează livrare de lapte; sau

Copie de pe fila/filele din carnetul de comercializare a produselor din sectorul agricol pentru producătorul persoana fizică ce efectuează vânzare directă a laptelui sau

Copie de pe avizul de însoţire a mărfii şi de pe dispoziţia de încasare a valorii aferente laptelui comercializat pentru producătorul care efectuează vânzarea directă a laptelui prin automatele de lapte, indiferent de forma de organizare juridică sau

Copie de pe factura /bonuri fiscale de vânzare directă a laptelui pentru PFA, II, IF şi SC.

DACĂ VREȚI SĂ OBȚINEȚI SPRIJIN CUPLAT PENTRU BIVOLIȚE DE LAPTE AVEȚI NEVOIE DE ACESTE ACTE:

Copie de pe paşaportul fiecărei bivoliţe de lapte pentru care se solicită sprijin cuplat

Adeverinţa eliberată de asociaţia/agenţia acreditată pentru înfiinţarea şi menţinerea Registrului genealogic al rasei, prin care se confirmă înscrierea bivoliţelor, pentru care se solicită sprijin cuplat, în Registrul genealogic al rasei, avizată de către ANZ.

(Sursa: Ordinul ministrului agriculturii 45/2017 privind aprobarea formularului cererii unice de plată pentru 2017)

Vizualizat: 8956 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000

APAN Agriculture Equipments împreună cu producătorul finlandez TUME a prezenta la Indagra 2019 semănătoarea Nova Combi Star 4000. Semănătoarea Nova Combi Star este o semănătoare directă în mirşite, cu disc de pregătire şi fertilizare pentru cereale păioase.

Interviu cu Endre KOVÁCS, reprezentat Tume pentru România, Ungaria şi Serbia

 

Reporter: Gheorghe Ghişe

AGROSEL adoptă o nouă identitate - HEKTAR Piscicultura are nevoie de susţinere! Dronele devin o opţiune pentru agricultură

Bancul zilei

De mare ajutor

De mare ajutor
Un preot observă pe cealaltă parte a străzii un copil care nu ajungea la sonerie, deşi se chinuia de numa', numa'. Detalii