Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

STADIUL la PLATA SUBVENȚIILOR APIA, ANUNȚAT DE UN JUDEȚ!

Publicat: 31 martie 2019 - 11:04
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

CÂȚI FERMIERI AU PRIMIT SUBVENȚIILE? 31 martie 2019 este termenul anunțat de ministrul agriculturii, Petre Daea, pentru finalizarea plăților APIA aferente anului de cerere 2018. Până la această dată, aproape toți fermierii români ar fi trebuit să încaseze plățile directe pe suprafață, mai puțin sprijinul cuplat vegetal, plățile din zootehnie, inclusiv ajutoarele naționale tranzitorii. Un județ anunță situația la plata subvențiilor.

Centrul Județean Gorj al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură a finalizat până la data de 15 martie 2019, plățile acordate fermierilor din campania 2018, în procent de 89%, respectiv 16.163 din cele 18.159 cereri depuse.

În perioada 21—25 martie, după aprobarea cuantumurilor ajutoarelor naționale tranzitorii în sector  animalier și vegetal, am autorizat la plată:

12.969 fermieri pe ANT1 culturi amplasate pe teren arabil.
1.940 fermieri pe ANT 7 vaci de lapte, 8 bovine de carne și 9 ovine și caprine.

plati-gorj_b

Centrul Județean APIA Gorj mai are de autorizat 385 de fermieri pe sprijin cuplat și necomformități din campaniile anterioare.

VEZI AICI CUANTUM SUBVENȚII 2018: LISTA DE PLATĂ APIA! SUBVENȚII APIA PENTRU CARE S-A STABILIT VALOAREA PE HECTAR ȘI CAP DE ANIMAL!

Situația depunerii cererilor de plată unice, în campania 2019, la data de 15 martie, se prezintă astfel :
Total cereri unice depuse până la 26.03.2019 = 4860 cereri , reprezentînd 91,23 % din totalul de 5867 cereri programate, în suprafață de 15.585ha.
Termenul limită de depunere a cererilor fără penalizări este 15 mai 2018, anunță APIA Gorj în Buletinul informativ martie 2019.

Pentru sprijinul cuplat vegetal, APIA nu a comunicat, deocamdată, valoarea pe hectar. Acest sprijin se va achita după luna mai când este stabilit un termen până la care fermierii trebuie să depună documente la APIA.

Așteptăm comunicarea APIA Aparat Central despre situația plăților la nivel național.

Vizualizat: 4736 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

IPSO prezintă tractorul John Deere 8270 R

IPSO prezintă tractorul John Deere 8270 R

Radu Meşină, specialist de produs la IPSO Agricultură, ne-a prezentat la Agromalim tractorul John Deere 8270R, un model interesant ca formă şi configuranţie. Suspensia punţii frontale cu conexiune independentă este proiectată să optimizeze transferul de forţă la sol şi confortul în deplasare.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Maschio Gaspardo la Agromalim 2019 Cons DDA la Agromalim 2019 Mewi la Agromalim 2019

Bancul zilei

Într-o frizerie

Într-o frizerie
Frizerul, tăindu-l pe client de vreo două ori, încearcă să discute cu el: Detalii