Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

ŞROTURILE OLEAGINOASE rămân la mare căutare. Ce se întâmplă cu PREŢURILE?

Publicat: 03 august 2017 - 12:55
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

În ciuda situaţiei nefavorabile de la bursa de la Chicago şi a unui curs euro care susţine importurile, cererea pentru şrot de soia rămâne stabilă. 

La 26 iulie, marfa cu un conţinut de ulei 49 la sută a fost cotată la 306 euro/t FOB Hamburg, marfa cu un procentaj de 44 la sută la 282 euro/t. Preţul este cu 3 euro/t mai redus faţă de săptămâna precedentă. Interesul de a cumpăra pare relativ reţinut.

Producătorii de hrană mixtă se focusează acum pe şrotul de rapiţă, o marfă relativ ieftină. Cererea pentru şrotul de rapiţă pare a prinde viaţă. Cumpărătorii, despre care se credea că şi-au acoperit necesarul, comandă din nou marfă cu livrare în curând la preţuri mult mai avantajoase decât înainte.

La momentul de faţă, şrotul de rapiţă costă 185 euro/t la morile de ulei din Hamburg şi 183 euro/t la morile de ulei în regiunea Niederrhein.
Sursa: Agrarticker.de

Vizualizat: 543 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Video

Ospitalitatea românilor, un brand de ţară

Ospitalitatea românilor, un brand de ţară

Katharina Seuser, preşedintele Reţelei Europene a Jurnaliştilor din Agricultură (ENAJ), s-a arătat copleşită de căldura cu care a fost primită şi de interacţiunea cu oamenii pe parcursul celor cinci zile ale turului organizat de Asociaţia Presei Agricole din România la sfârşitul lunii iunie, când am realizat şi acest scurt interviu.

GENETICA WWS, CAMPIOANA UNGARIEI CEA MAI MARE EXPOZIŢIE ZOOTEHNICĂ DIN UNGARIA CUM FACI 80 DE TONE DE VARZĂ PE HECTAR

Bancul zilei

Cum se urcă pe cal

Cum se urcă pe cal
Sir se urcă pe cal invers, cu spatele în faţă... Detalii