Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Simpozion Caussade Semences: Material semincer de înaltă valoare biologică la dispoziţia fermierilor

Publicat: 14 februarie 2015 - 17:17
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Aproape 100 de fermieri gălăţeni au fost invitaţi să participe la întâlnirea cu echipa Companiei Caussade Semences care a prezentat portofoliul comercial cu genetică franceză.

Inginerul Markus Salmen, directorul comercial al companiei, a prezentat cei mai importanţi hibrizi de floarea-soarelui, de porumb, de sorg şi de soia pe care îi oferă în acest nou sezon de producţie agricolă.

Floarea-soarelui high oleică
Aşadar, începând cu anul 2013, Caussade Semences a iniţiat comercializarea hibrizilor de floarea-soarelui high oleică, selecţia acestori produşi se bazează pe următoarele caracteristici: calitatea productivităţii, calitatea stării fito-sanitare, conţinutul de ulei şi de acid oleic, precocitate adaptată pentru toate secoarele pieţei HO în Europa. Compania este axată pe calitatea conversiei liniilor, obţinerea de linii consangvinizate (în mod special pentru caractere recesive, aşa cum este gena oleică), multiplicarea acestora (toleranţa la erbicid, rezistenţa la Orobanche cumana).

Klarika CL
În anul 2014, Caussade Semences comercializează în România un hibrid de floarea-soarelui HO – Klarika CL şi alţi patru hibrizi sunt în testare.
Oferta pentru cultivatorii gălţeni cuprinde produşii: Imeria CS, Fushia CL, Himalia SC şi CSF 12902 CL Plus.
La cultura porumbului, gama pentru condiţii de secetă cuprinde hibizii Luigi CS, Trilogi CS, Portile CS şi Pincki CS. Alături de aceştia se mai adaugă: Castelli CS, Troizi CS, Isberi CS, Arkadi CS, Crazi CS, Herkuli CS, Clariti CS, Joliet CS, Tessali CS, Corti CS, Loubazi Cs, Pardi CS, Labeli CS, Gerzi CS, Gasti CS, Promi CC şi Venici CS.

Conceptul DUO CS
„Conceptul DUO CS este o alianţă dintre doi hibrizi cu aceeaşi grupă de maturitate conţinând două tipuri de amidon specifice şi complementare pentru realizarea unui siloz de calitate, bine consumat şi mai ales bine valoroficat de câtre animale. Cele două varietăţi care constituie Conceptul DUO CS sunt riguros selecţionate pentru calităţilor lor agronomice (productivitate, rezistenţă la cădere), dar mai ales pentru complementaritatea lor nutritivă şi digestivă (concentraţia în energie, digestibilitatea)”, ne-a declarat Markus Salmen, directorul comercial al Companiei Caussade Semences.
De asemenea, pentru sorg, Caussade Semences propune varietăţile: Capello CS, Brise CS, Fuego CS şi Super Sile 20.
Cultura de soia este reprezentată de soiurile: Petrina şi Wallace.

Vizualizat: 1221 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Chrono - asteptarea a luat sfârsit!

Chrono - asteptarea a luat sfârsit!

Dupa ce primavara trecuta am putut admira doar sectia de semanat, iata ca anul acesta Maschio Gaspardo a facut un efort si a reusit sa aduca la AGRARIA semanatoarea de precizie pentru plante prasitoare Chrono, asa cum va arata ea probabil in varianta propusa spre comercializare.
Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Agromalim 12 - 15 septembrie 2019 Case IH - Sistemul AFS Harvest Command Tomit Agri Macchine, colaborare cu Great Plains

Bancul zilei

Plăcinte

Plăcinte
Mitică vine acasă foarte târziu şi uşor ameţit. Detalii