Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

Simpozion Caussade Semences: Material semincer de înaltă valoare biologică la dispoziţia fermierilor

Publicat: 14 februarie 2015 - 17:17
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Aproape 100 de fermieri gălăţeni au fost invitaţi să participe la întâlnirea cu echipa Companiei Caussade Semences care a prezentat portofoliul comercial cu genetică franceză.

Inginerul Markus Salmen, directorul comercial al companiei, a prezentat cei mai importanţi hibrizi de floarea-soarelui, de porumb, de sorg şi de soia pe care îi oferă în acest nou sezon de producţie agricolă.

Floarea-soarelui high oleică
Aşadar, începând cu anul 2013, Caussade Semences a iniţiat comercializarea hibrizilor de floarea-soarelui high oleică, selecţia acestori produşi se bazează pe următoarele caracteristici: calitatea productivităţii, calitatea stării fito-sanitare, conţinutul de ulei şi de acid oleic, precocitate adaptată pentru toate secoarele pieţei HO în Europa. Compania este axată pe calitatea conversiei liniilor, obţinerea de linii consangvinizate (în mod special pentru caractere recesive, aşa cum este gena oleică), multiplicarea acestora (toleranţa la erbicid, rezistenţa la Orobanche cumana).

Klarika CL
În anul 2014, Caussade Semences comercializează în România un hibrid de floarea-soarelui HO – Klarika CL şi alţi patru hibrizi sunt în testare.
Oferta pentru cultivatorii gălţeni cuprinde produşii: Imeria CS, Fushia CL, Himalia SC şi CSF 12902 CL Plus.
La cultura porumbului, gama pentru condiţii de secetă cuprinde hibizii Luigi CS, Trilogi CS, Portile CS şi Pincki CS. Alături de aceştia se mai adaugă: Castelli CS, Troizi CS, Isberi CS, Arkadi CS, Crazi CS, Herkuli CS, Clariti CS, Joliet CS, Tessali CS, Corti CS, Loubazi Cs, Pardi CS, Labeli CS, Gerzi CS, Gasti CS, Promi CC şi Venici CS.

Conceptul DUO CS
„Conceptul DUO CS este o alianţă dintre doi hibrizi cu aceeaşi grupă de maturitate conţinând două tipuri de amidon specifice şi complementare pentru realizarea unui siloz de calitate, bine consumat şi mai ales bine valoroficat de câtre animale. Cele două varietăţi care constituie Conceptul DUO CS sunt riguros selecţionate pentru calităţilor lor agronomice (productivitate, rezistenţă la cădere), dar mai ales pentru complementaritatea lor nutritivă şi digestivă (concentraţia în energie, digestibilitatea)”, ne-a declarat Markus Salmen, directorul comercial al Companiei Caussade Semences.
De asemenea, pentru sorg, Caussade Semences propune varietăţile: Capello CS, Brise CS, Fuego CS şi Super Sile 20.
Cultura de soia este reprezentată de soiurile: Petrina şi Wallace.

Vizualizat: 1284 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Titan Machinery - Red Carpet 2019

Titan Machinery - Red Carpet 2019

Gala Case IH “Red Carpet”, organizată de Titan Machinery la Craiova, în decembrie 2019, a fost dedicată prezentării noii serii de combine Axial Flow 250 cu AFS Harvest CommandTM, a tractoarelor Case IH Magnum 280, a avantajelor agriculturii de precizie şi ofertele programul Early Bird 2020.

 

Interviu cu: Răzvan Tomescu - marketing manager, Titan Machinery România şi Vasile Morariu – product manager, Titan Machinery România.

 

Reporter: Gheroghe Ghişe

Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019 Ce trebuie să ştii înainte să începi un proiect horticol

Bancul zilei

La psiholog

La psiholog
Psihologul către pacient: Detalii