Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

Sercin Giray este noul CFO al Bayer România, Bulgaria şi Republica Moldova

Publicat: 05 octombrie 2017 - 11:26
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

București, 5 octombrie 2017 ─ Bayer România anunță numirea doamnei Sercin Giray în funcția de director financiar pentru operațiunile companiei din România, Bulgaria și Republica Moldova, începând cu 1 septembrie 2017.

Doamna Sercin Giray a preluat atribuțiile lui Andreas Schremmer, care a avut și funcția de CFO (Director Financiar) în timpul fostului său mandat de Senior Bayer Representative, încheiat în luna august a acestui an.

Sercin Giray și-a început cariera în cadrul Bayer în 1999 în domeniul contabilității și finanțelor, în țara sa natală, Turcia. În 2008 a fost avansată in funcția de Head of Group Reporting pentru Bayer Turcia și, după 2 ani de succes și-a continuat dezvoltarea profesională în cadrul Bayer AG, la Leverkusen, ca și coordonator al diviziei de Corporate Finance pentru Europa. În 2013 s-a întors în Turcia și a condus departamentul financiar.

"România, Bulgaria și Republica Moldova sunt piețe importante pentru compania Bayer și sunt extrem de încântată să fac parte dintr-o echipă de lideri atât de puternică și capabilă. Sunt convinsă că, împreună cu echipele locale, vom obține cele mai bune rezultate posibile ", a declarat doamna Sercin Giray la numirea sa.

Doamna Giray deține o diplomă în Business Administration in German – Controlling, obținută la Universitatea Marmara - Istanbul, din Turcia.

Bayer: Ştiinţă pentru o viaţă mai bună

Bayer este o companie globală cu principale competenţe în domeniul Ştiinţelor Vieţii ─ medicină şi agricultură. Produsele şi serviciile sale sunt concepute în beneficiul oamenilor, pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii acestora. În acelaşi timp, Grupul îşi propune să creeze valoare prin inovaţie, creştere şi performanţe economice înalte. Bayer este dedicat principiilor dezvoltării sustenabile şi responsabilităţilor sale sociale şi etice, în calitate de cetăţean corporativ. În anul fiscal 2016, Grupul avea aproximativ 115.200 de angajati şi a înregistrat vânzări de 46,8 miliarde EUR. Cheltuielile cu capitalul s-au ridicat la 2,6 miliarde EUR, iar cele cu proiectele de cercetare şi dezvoltare (R&D) la 4,7 miliarde EUR. Aceste cifre nu vizează operaţiunile din domeniul polimerilor de înaltă-tehnologie, care a fost cotată la bursă drept companie independentă sub numele de Covestro, pe 6 octombrie 2015. Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să accesaţi www.bayer.com

Persoane de contact:

Ruxandra Pirojoc
E-Mail: communications.romania@bayer.com

Petruţa Petcu
E-Mail: petruta.petcu@bdr.ro

Vizualizat: 517 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

BAYER, de 18 ANI în TOPUL MONDIAL al afacerilor SUSTENABILE

BAYER, de 18 ANI în TOPUL MONDIAL al afacerilor SUSTENABILE

COMPANII DE TOP. În semn de recunoaştere pentru practicile de business sustenabile, compania Bayer a fost inclusă în Dow Jones Sustainability World Index pentru al 18-lea an consecutiv.

Pascal Cassecuelle preia ştafeta BAYER de la Andreas Schremmer

Pascal Cassecuelle preia ştafeta BAYER de la Andreas Schremmer

Pascal Cassecuelle este noul Senior Bayer Representative pentru grupul de ţări România, Bulgaria şi Republica Moldova şi Managing Director al Bayer România. Pe lângă noul mandat, Pascal rămâne liderul diviziei Crop Science.

BAYER AGRO ARENA 2017. Nu rataţi!

BAYER AGRO ARENA 2017. Nu rataţi!

Bayer AgroArena îşi redeschide porţile cu noi soluţii pentru cele mai recente provocări. 

Pascal Cassecuelle este noul Şef al diviziei de Crop Science al Bayer Romania, Bulgaria şi Republica Moldova

Pascal Cassecuelle este noul Şef al diviziei de Crop Science al Bayer Romania, Bulgaria şi Republica Moldova

De la începutul acestei luni, Pascal Cassecuelle a preluat conducerea diviziei Bayer Crop Science de la predecesorul său, Hernan Mora care îşi va continua activitatea în Argentina.

VÂNDUT! MONSANTO a acceptat oferta BAYER! Cum va arăta PIAŢA SEMINŢELOR şi a PESTICIDELOR?

VÂNDUT! MONSANTO a acceptat oferta BAYER! Cum va arăta PIAŢA SEMINŢELOR şi a PESTICIDELOR?

TRANZACŢIA ANULUI PE PIAŢA AGRICOLĂ! 66 de miliarde de dolari va plăti gigantul german Bayer pentru compania americană Monsanto. Anunţul oficial a fost făcut pe 14 septembrie 2016, după patru luni de negocieri.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor

Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor

"LAND.TECHNIK für Profis 2020" - Tehnică agricolă pentru profesionişti - evenimentul anual organizat de DLG e.V. (Societatea Germană pentru Agricultură) şi Asociaţia inginerilor din Germania (VDI - Verein Deutscher Ingenieure) cu tema "Protecţia plantelor" s-a desfăşurat la sediul companiei Amazone Werke H. Dreyer GmbH & Co. KG, din Hasbergen-Gaste (Germania). Manifestarea a reunit, timp de două zile, aproape 300 de specialişti în domeniul construcţiilor de maşini agricole, fermieri şi studenţi şi au fost prezentate şi dezbătute noutăţile din domeniul tehnicilor de protecţie a plantelor.

Interviu cu conf. dr. ing. Ovidiu Ranta, Catedra de mecanizare - USAMV Cluj-Napoca.

Reporter: Gheorghe Ghişe

Ridichea furajera - cea mai buna cultura pentru inverzire Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! Fermy Show - Tratamentul la sămânță

Bancul zilei

Cadou...

Cadou...
De sărbători, o familie a găsit în cutia poştală două bilete la un concert şi un bileţel pe care scria “Ghici de la cine?”. Detalii