Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

PNDR: Câți bani europeni mai sunt în pușculiță?

Publicat: 23 noiembrie 2015 - 14:05
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

18 decembrie, ora 16, se închide sesiunea anuală de depunere a proiectelor! Agenția de Finanțare a Investițiilor Rurale (AFIR) vă spune câte milioane de euro mai sunt disponibile pentru anul acesta pe măsurile de finanțare  deschise în PNDR 2014-2020.

Submăsura 4.1a Investiții în exploatații pomicole: mai sunt disponibile 67 milioane de euro. Termen limită 30 noiembrie 2015, ora 16.
Submăsura 4.2  Sprijin pentru investiții în procesarea/ marketingul produselor agricole: mai sunt disponibile 66,8 milioane de euro. Termen limită 18 decembrie 2015, ora 16.
Submăsura 4.2a Investiții în procesarea/ marketingul produselor din sectorul pomicol: mai sunt disponibile 9,3 milioane de euro. Termen limită 18 decembrie 2015, ora 16.

Deși submăsurile de utilitate publică au stârnit un interes deosebit încă de la deschiderea sesiunii, pentru submăsura 7.2 investiţii în crearea și modernizarea infrastructurii de bază la scară mică mai sunt disponibile fonduri europene nerambursabile în valoare de aproximativ 343 milioane de euro pentru o parte din componentele aferente.

Sumele rămase în cadrul submăsurii 7.6 investiţii asociate cu protejarea patrimoniului cultural sunt de aproximativ 106 milioane de euro. Sesiunea de primire a proiectelor pentru sM 7.2 și sM 7.6 a fost deschisă pe 24 septembrie 2015 și se închide pe 18 decembrie, ora 16.

Submăsura 6.3 sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici se închide pe 30 noiembrie 2015, ora 16.00. Așadar, mai aveți o săptămână să depuneți proiectele pentru care doriți finanțare europeană. Fondurile disponibile până la închiderea sesiunii sunt în valoare de peste 75 milioane de euro.

Vizualizat: 1484 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Dronele devin o opţiune pentru agricultură

Dronele devin o opţiune pentru agricultură

IQ Robotics, o companie românească cu sediul în Braşov, a adus la INDAGRA o dronă pentru aplicarea tratamentelor fito-sanitare, care a stârnit interesul multor fermieri. Drona este controlată prin calculator, de unde i se stabileşte harta şi misiunea, având o autonomie de zbor între 10 şi 15 minute, în funcţie de complexitatea operaţiunii şi condiţiile de lucru.

Reporter: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

AGROSEL adoptă o nouă identitate - HEKTAR Piscicultura are nevoie de susţinere! APAN Horticultură - Indagra 2019

Bancul zilei

La restaurant

La restaurant
Un restaurant foarte elegant. Detalii