Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

PLĂȚILE APIA 2018, LA ZI! FERMIERI PLĂTIȚI PÂNĂ ASTĂZI!

Publicat: 26 aprilie 2019 - 15:44
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

PLATA SUBVENȚIILOR DIN CAMPANIA 2018! Centrul județean Gorj al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură a anunțat astăzi câți fermieri au fost autorizați la plata subvențiilor aferente anului 2018 și câți fermieri nu au primit niciun leu, pe nicio schemă de plată din agricultură.

APIA GORJ a finalizat până la data de 26 aprilie 2019, plățile acordate fermierilor din campania 2018, în procent de 98,32%, respectiv 17.898 din cele 18.204 cereri depuse.

După aprobarea cuantumurilor ajutoarelor nationale tranzitorii în sector zootehnic și vegetal, în data de 20 martie, am autorizat la plată:

- 12.969 fermieri pe ANT1 (culturi agricole amplasate în teren arabil)
- 1.940 fermieri pe ANT 7—8 si 9 (ajutor național tranzitoriu sector lapte ANT7, ajutor național tranzitoriu sector carne, bovine ANT8, ajutor național tranzitoriu ovine și caprine, ANT 9)

Centrul Judetean APIA Gorj, mai are de autorizat 306 fermieri, din care 55 de fermieri, pe toate schemele de plată, în special cei cu sprijin cuplat în sector vegetal și alte neconformități, anunță conducerea APIA Gorj.

Cuantumul pe hectar al sprijinului cuplat vegetal, aferent anului 2018, va fi anunțat după data de 15 mai, a precizat directorul general APIA, Adrian Pintea, pentru AGROINFO. 15 mai 2019 este termenul limită pentru depunerea actelor justificative de către fermierii care au solicitat sprijin cuplat în vegetal.

Vizualizat: 2767 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Titan Machinery - Red Carpet 2019

Titan Machinery - Red Carpet 2019

Gala Case IH “Red Carpet”, organizată de Titan Machinery la Craiova, în decembrie 2019, a fost dedicată prezentării noii serii de combine Axial Flow 250 cu AFS Harvest CommandTM, a tractoarelor Case IH Magnum 280, a avantajelor agriculturii de precizie şi ofertele programul Early Bird 2020.

 

Interviu cu: Răzvan Tomescu - marketing manager, Titan Machinery România şi Vasile Morariu – product manager, Titan Machinery România.

 

Reporter: Gheroghe Ghişe

VALTRA seria F - Agritechnica 2019 FENDT - Medalii de argint la AGRITECHNICA 2019 Cel mai rapid tractor din lume! #JCB

Bancul zilei

Foarte logic...

Foarte logic...
Bulă îi spune mamei: Detalii