Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

ORDIN LA APIA pentru TOȚI ANGAJAȚII DIN ȚARĂ!

Publicat: 06 iunie 2017 - 14:10
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

LACĂTUL PE UȘĂ! Adrian Pintea, directorul general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), a transmis un ordin tuturor Centrelor județene și locale APIA din țară!

Șeful APIA a transmis un e-mail cu un ordin de serviciu tuturor angajaților APIA din toate județele. Din data de 1 iunie 2017 și până-n data de 11 iunie 2017 NU SE LUCREAZĂ LA APIA! Imediat după transmiterea ordinului, la APIA s-a organizat o videoconferință cu șefii din teritoriu.

Pe surse am aflat că unii dintre funcționari ar fi întrebat dacă pot să meargă la birou în această perioadă, să rezolve probleme legate de controlul administrativ și în teren al cererilor unice depuse de fermieri, proces început deja la APIA. Acestora li s-ar fi răspuns clar că nu sunt pontați pentru că sunt în concediu de odihnă. Așa că, vrând-nevrând, toate Centrele județene și Centrele locale au pus lacătul pe ușă! Niciun angajat APIA din teritoriu nu este la birou în această perioadă. Doar la APIA București ar mai fi ușa deschisă.

Toți funcționarii agenției de plăți au fost trimiși în concediu de odihnă. Angajații APIA au beneficiat, la fel ca în cazul altor angajați de la alte instituții, de zilele libere pentru sărbătoarea de Rusalii, iar de astăzi, marți, 6 iunie 2017, toți lucrătorii APIA au intrat în concediu de odihnă. Agenția de Plăți își va relua munca din data de 12 iunie 2017.

Potrivit Ordinului ministrului agriculturii, din data de 1 iunie și până-n data de 1 iulie, Agenția de Plăți efectuează controlul administrativ și controlul în teren al cererilor unice de plată. În câteva dintre județe, angajații APIA ar fi reușit să finalizeze o parte din controlul administrativ al cererilor unice și să le trimită notificări fermierilor privind supradeclararea suprafețelor de teren, suprapunerea etc.

Ministrul agriculturii, Petre Daea, le-a promis angajaților APIA că îi va trimite în concediu, să se odihnească, imediat după închiderea sesiunii de primire a cererilor unice și expirarea perioadei pentru modificarea cererii, pentru care termenul a fost 31 mai 2017. Ceea ce s-a și întâmplat!Vizualizat: 9895 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000

APAN Agriculture Equipments împreună cu producătorul finlandez TUME a prezenta la Indagra 2019 semănătoarea Nova Combi Star 4000. Semănătoarea Nova Combi Star este o semănătoare directă în mirşite, cu disc de pregătire şi fertilizare pentru cereale păioase.

Interviu cu Endre KOVÁCS, reprezentat Tume pentru România, Ungaria şi Serbia

 

Reporter: Gheorghe Ghişe

AGROSEL adoptă o nouă identitate - HEKTAR Piscicultura are nevoie de susţinere! Dronele devin o opţiune pentru agricultură

Bancul zilei

De mare ajutor

De mare ajutor
Un preot observă pe cealaltă parte a străzii un copil care nu ajungea la sonerie, deşi se chinuia de numa', numa'. Detalii