Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

OFICIAL! Ministrul AGRICULTURII anunță un NOU ȘEF la APIA!

Publicat: 23 septembrie 2016 - 14:38
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

SCHIMBĂRI LA VÂRF. Avem un nou șef la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură. Este vorba de domnul Adrian Pintea, declară ministrul agriculturii, Achim Irimescu, exclusiv pentru AGROINFO.

Avem un nou șef la APIA, domnul Pintea Adrian. Eu îl adusesem adjunct și între dânsul și domnul Horumbă este o relație bună. Domnul Horumbă este mai tehnic, iar domnul Pintea este mai aplecat către partea de management. Și atunci s-au înțeles cum să facă echipă amândoi. Dintre cei trei directori, niciunul nu este numit pe funcție, am trei directori interimari la APIA. Și directorul general Pintea și cei doi directori generali adjuncți, domnii Horumbă și Paul Kmen, declară Achim Irimescu, pentru AGROINFO.

În mai puțin de un an, Agenția de Plăți a schimbat 5 directori generali. Toți au avut delegare pe funcție. Primul schimbat din funcție a fost Mihai Spătărel Puțintei, care a fost înlocuit de Ioan Merca, avansat de la APIA Cluj. Înainte expirării celor 6 luni de mandat, Ioan Merca a fost schimbat și locul a fost ocupat de Florin Marius Faur, avansat de la APIA Timiș.

Florin Faur a renunțat la delegarea pe funcție în iunie, acuzînd probleme de sănătate și probleme de familie. Funcția de director general APIA a îndeplinit-o din iunie și până astăzi Nicolae Horumbă, director general adjunct APIA, omul din Agenția de Plăți de care depinde în mare măsură buna funcționare a sistemului informatic, responsabil de plățile către fermieri. Adrian Pintea a fost avansat în structura centrală APIA, în urmă cu aproximativ două luni, de la APIA Vâlcea, unde a îndeplinit funcția de director executiv.

director-nou_b

Stânga, noul șef APIA, Adrian Pintea. Dreapta, fostul șef APIA, Nicolae Horumbă, actualmente director general adjunct

Vizualizat: 3611 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000

APAN Agriculture Equipments împreună cu producătorul finlandez TUME a prezenta la Indagra 2019 semănătoarea Nova Combi Star 4000. Semănătoarea Nova Combi Star este o semănătoare directă în mirşite, cu disc de pregătire şi fertilizare pentru cereale păioase.

Interviu cu Endre KOVÁCS, reprezentat Tume pentru România, Ungaria şi Serbia

 

Reporter: Gheorghe Ghişe

AGROSEL adoptă o nouă identitate - HEKTAR Piscicultura are nevoie de susţinere! Dronele devin o opţiune pentru agricultură

Bancul zilei

De mare ajutor

De mare ajutor
Un preot observă pe cealaltă parte a străzii un copil care nu ajungea la sonerie, deşi se chinuia de numa', numa'. Detalii