Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

Nuseed și Barenbrug - acord de colaborare pentru sorgul hibrid și floarea-soarelui

Publicat: 05 mai 2020 - 19:53
Comenteaza   | Video 1 2 3 4 5   | Print | Trimite unui prieten

Nuseed Pty Ltd („Nuseed Australia”) și Barenbrug Australia Pty Ltd au anunțat încheierea unui acord formal pentru licențierea către Barenbrug a portofoliului de germoplasmă de sorg și floarea soarelui a Nuseed Australia, precum și a activităţilor de cercetare şi dezvoltare, servicii de multiplicare și comercializare.

Acest anunț demonstrează prioritizarea activităţilor Nuseed Australia care doreşte să se concentreaze pe poziția sa de lider pe piața australiană pentru rapiţă și Monola, precum și pe angajamentele sale de cercetare și dezvoltare, în curs de desfășurare, ca partener de comercializare globală pentru CSIRO și GRDC pentru rapiţa Nuseed Omega-3. Totodată, acestă colaborarea se aliniază şi obiectivului strategic al Barenbrug de a fi un actor-cheie în culturile de vară în Australia şi include o concentrare pe termen lung și investiții continue în cercetare și dezvoltare.

Conform acordului, începând cu 1 iulie 2020, toate tipurile de seminţele Nuseed de sorg şi floarea-soarelui, precum şi activităţile de cercetare și dezvoltare, vânzare și distribuție vor fi autorizate către Barenbrug. Fermierii australieni vor avea acces la aceleași produse Nuseed, vândute sub marca Barenbrug.

La nivel mondial Nuseed va continua să furnizeze hibrizi de sorg și floarea-soarelui, ca lider global în producţia de germoplasmă, programe de cercetare și dezvoltare, vânzări și servicii în America de Nord, America de Sud și Europa. În mod similar, Barenbrug va continua să fie concentrat pe a fi lider pe piața globală în cercetare și dezvoltare, comercializare, extindere și distribuție a seminţelor de plante furajere şi pentru pășuni şi seminţe pentru gazon.

Monola 416TT_b

Monola - marcă înregistrată Nufarm, este o rapiţă modificată prin reproducere selectivă, din care se produce ulei cu un conținut scăzut de grăsimi saturate.

Înființată în Australia în 2006, Nuseed este o filială deținută integral de Nufarm Australia Ltd. Nuseed are peste 250 de angajaţi în 11 locații, două centre globale de inovație şi echipe dedicate de cercetare regională în Australia, Europa, America de Nord și America de Sud. Compania desfăşoară activităţi de cercetare şi dezvoltare şi are capacităţi de a oferi germoplasmă superioară şi vânzări în peste 30 de țări. Programele Nuseed Monola și Omega-3 Canola, Onyx Sunflowers, Wholis și BMR Sorghum, precum și Carinata Renewable Fuel sunt exemple de culturi proprii specifice, dezvoltate și furnizate de Nuseed.

Vizualizat: 619 | Video Video 1 2 3 4 5 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

FERMIER ROMÂN: AM AJUNS LA CAPĂTUL PUTERILOR ȘI LA FUNDUL SACULUI!

FERMIER ROMÂN: AM AJUNS LA CAPĂTUL PUTERILOR ȘI LA FUNDUL SACULUI!

VOCEA DISPERATĂ A FERMIERULUI. Am ajuns la capătul puterilor şi la fundul sacului. În fiecare an luăm un credit că sigur la anul se va plăti subvenția, ne-a scris un fermier un mesaj care este adresat ministrului agriculturii Adrian Oros.

SUMA PREGĂTITĂ pentru PLATA UNEI SUBVENȚII AGRICOLE!

SUMA PREGĂTITĂ pentru PLATA UNEI SUBVENȚII AGRICOLE!

ANUNȚ OFICIAL! Ministrul agriculturii Adrian Oros a anunțat astăzi că este pregătită suma de 40 de milioane de euro pentru plata subvenției la tomatele cultivate în spații protejate. Cuantumul subvenției este de 3.000 de euro/1.000 mp cultivați cu roșii în spații protejate.

REGULI DE PANEDMIE PENTRU MĂSURATUL OILOR! Să trimitem oile cu mască şi mănuşi!?

REGULI DE PANEDMIE PENTRU MĂSURATUL OILOR! Să trimitem oile cu mască şi mănuşi!?

URCATUL OILOR LA MUNTE. Restricţiile impuse de autorităţi din cauza pandemiei de coronavirus schimbă şi tradiţiile crescătorilor de ovine.

Rapiţa rămâne cea mai profitabilă cultură?

Rapiţa rămâne cea mai profitabilă cultură?

După ce au atins un maxim în luna ianuarie (420 euro/tonă), cel mai mare din iulie 2014, prețurile actuale pentru rapiță au scăzut la un nivel minim de 363,25 euro/tonă Euronext cu livrare în mai şi 366,0 euro/tonă, cu livrare în august. Piaţa internaţională se confruntă cu o intensificarea a incertitudinii privind prețul rapiţei. Scăderea prețului petrolului brut, în paralel cu o scădere a prețurilor biocombustibilului pe bază de rapiță produs în EU reprezintă o ameninţare şi pentru preţul rapiţei. Prețurile pentru rapiță vor depinde în mod considerabil de cererea venită din partea statelor UE care, la rândul său, va fi determinată de prețurile din lanțul „petrol-biodiesel-rapiță”.

Asigură succesul culturii de rapiţă de la început, cu pachetele promoţionale de la BASF

Asigură succesul culturii de rapiţă de la început, cu pachetele promoţionale de la BASF

Este cunoscut faptul  că succesul culturii de rapiţă se stabileşte încă din toamnă. Pentru aceasta e nevoie de câteva condiţii de îndeplinit. Alegerea hibrizilor potriviţi condiţiilor din fermă, respectiv alegerea unui flux tehnologic capabil să asigure randamente maxime. De aceea, BASF vine în ajutorul cultivatorilor de rapiţă cu 7 pachete promoţionale pentru cultura de rapiţă.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Recoltat de grau pe coline cu combina Massey Ferguson 7360 PLI si Colina Harvesting

Recoltat de grau pe coline cu combina Massey Ferguson 7360 PLI si Colina Harvesting

#colinaharavesting #masseyferguson #MF7360PLI #combinaMF

Combina aparţine firmei Colina Harvesting, specializată în activităţi de recoltat şi fondată în 2019 de către Ionuţ Socaciu și Grațian Ştefănuţ. Combina Massey Ferguson Beta 7360 PLI a fost prima mare achiziţie a companiei. „Ne-am bazat mult pe nevoile fermierilor, de aceea am și ales o combină de recoltat performantă, de pantă, fiindcă zona unde activăm noi şi, în special, județul Cluj este o zonă de deal/colină - de aceea şi firma se numește Colina - de la zona unde activăm și Harvesting/recoltat", ne-a declarat Ionuţ Socaciu.

Massey Ferguson Beta 7360 PLI este pregătită pentru lucru în pantă şi dispune de un sistem de reglare şi "orizontalizare" automată electro-hidraulică până la: 20% transversal, 30% longitudinal ascendent şi 10% longitudinal descendent. Deşi headerul PowerFlow de 5,6 m poate fi considerat mic, pentru zona de deal este suficient. Sistemul de alimentare PowerFlow cu benzi transportoare nu lasă materialul să se adune la cuţite şi îl dirijează spre melc, care îl conduce la pick-up şi în aparatul de treierat.

Cabina SKYLINE cu încălzire şi aer conditionat, scaun operator Maximo Evolution cu suspensie pneumatică, cotieră şi joystick multifuncțional PowerGrip şi computer de bord Tech Touch oferă confort şi condiţii ideale de lucru. „Nu am avut niciodată probleme, doar reviziile și întreţinerea curentă. Nu avem angajați, lucrăm doar noi şi o îngrijim bine... trebuie să fii atent, să ai ureche muzicală. Întreținerea nu este costisitoare, facem de 2 ori/an revizie capitală (filtre de aer, uleiul de motor, ulei grupuri, ulei hidraulic) și întreținerea zilnică în campanie - în fiecare dimineață combina este «suflată» şi gresată", precizează Ionuţ Socaciu.

Află detalii despre oferta de utilaje Tehnodiesel de la reprezentanții companiei.• Dudeștii Noi, jud. Timiș - tel. 0256378003• Bonțida, jud. Cluj - tel. 0373 550 105

NHR Agropartners - soluţii pentru viticultură Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta

Bancul zilei

În trafic

În trafic
Un tip care dorea să îşi vândă maşina, îşi scrie pe o hârtie numărul de telefon şi îl lipeşte pe geamul din spate al maşinii. Detalii