Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

MESAJ IMPORTANT PENTRU TOȚI FERMIERII!

Publicat: 18 martie 2020 - 09:46
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

PLATA SUBVENȚIILOR APIA. AGROINFO ține legătura strânsă cu fermierii și autoritățile. Chiar în acest moment, AGROINFO i-a solicitat directorului general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), Adrian Pintea, o situație detaliată, pe fiecare schemă, la plata subvențiilor APIA, aferente anului de cerere 2019.

De îndată ce ne va fi transmisă această comunicare oficială, solicitată de AGROINFO, o vom publica. Fermierii trebuie să afle tot ce se întâmplă, în această perioadă, cu plățile care li se cuvin. AGROINFO militează pentru un jurnalism corect și responsabil. Sprijinim prin toate eforturile fermierii! Toate întrebările voastre sunt imediat transmise de noi autorităților cu solicitare de răspuns urgent.

În această dimineața, șeful APIA ne-a răspuns rapid în legătura cu plata ajutorului de stat pentru motorina folosită în agricultură, aferent anului 2019. Domnia-sa a precizat că autorizarea la plata subvențiilor continuă la APIA. Este primul mesaj al șefului APIA de când s-a declarat stare de urgență. VEDEȚI AICI MESAJUL ȘEFULUI APIA!

Urmăriți AGROINFO! Publicăm toate comunicatele/mesajele autorităților, toate răspunsurile obținute de noi la întrebările voastre.

Vizualizat: 1269 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Aspecte practice privind aplicarea tratamentelor fito-sanitare

Aspecte practice privind aplicarea tratamentelor fito-sanitare

Mizând pe interesul tot mai mare al fermierilor pentru demonstraţiile pratice, Ovidiu Ranta şi colegii săi de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca au venit anul acesta la Agraria cu proiectul TOPPS, ce urmăreşte instruirea operatorilor pentru utilizarea în siguranţă a produselor de protecţie a plantelor, reducerea poluării şi protecţia apelor la aplicarea tratamentelor fito-sanitare.

Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019

Bancul zilei

Control

Control
Tatăl controlează caietul feciorului mai mic: Detalii