Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

Flexity® Duo, alegerea ideală pentru primul tratamentul fungicid la grâu

Publicat: 18 februarie 2020 - 15:13
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Flexity® Duo, noul pachet fungicid inovator de la BASF, acționează eficient împotriva făinării și a complexului de boli foliare la grâu încă de la momentul primului tratament cu eficacitate sigură până la al doilea tratament.

FlexityDuo_header_1200x675_b

Pachetul fungicid Flexity® Duo pentru grâu este compus din 2 produse, în cantități suficiente pentru o suprafață de 20 de hectare: 5 litri de fungicid Flexity® și 10 litri de fungicid Retengo®.

productie-flexity_b

Cele două produse îmbină avantajele a 2 substanțe active care au efect sinergic:

  • Piraclostrobin, cea mai eficientă substanță activă din grupa chimică a strobilurinelor, cu acțiune preventivă și curativă,
  • Metrafenona, cea mai bună substanță activă pentru combaterea făinării

Flexity® Duo are un spectru larg de prevenire și combatere a celor mai păgubitoare boli întâlnite la grâu: făinarea, ruginile, pătarea reticulară sau arsura frunzelor.
De asemenea, se adresează tuturor culturilor de grâu din România și are o fereastră largă de aplicare, ceea ce le permite fermierilor o mai bună organizare a activităților.
În urma testelor interne realizate de producător, s-a dovedit că Flexity® Duo are un spor de producție de 220 kg/ha față de cel mai bun concurent și un spor de peste 1 tonă față de lotul martor. În ce privește combaterea bolilor, Flexity® Duo a obținut un rezultat cu 15% mai bun decât produsul competitor cel mai performant, ajungând la un grad de control de 92% asupra făinării.

spectru-combatere-flexity-d_b

Află mai mult despre cum să îți protejezi cultura de grâu cu ajutorul pachetului Flexity® Duo citind articolul dedicat de aici.

Vizualizat: 962 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

FENDT - Medalii de argint la AGRITECHNICA 2019

FENDT - Medalii de argint la AGRITECHNICA 2019

Fendt a obţinut două medalii de argint la Agritechnica 2019. Una pentru "Sistemul de automatizare pentru vehicul şi dispozitive în viticultură" - inovaţie dezvoltată împreună cu Braun Maschinenbau şi care creşte în mod semnificativ performanţele tractoarelor viticole, reducând totodată efortul operatorului de pe tractor. O altă medalie de argint pentru "Fendt IDEALDrive" prin care braţul de direcţie şi volanul este înlocuit cu un joystick plasat pe cotiera din stânga şi care integrează toate funcţiile braţului de direcţie, de la volan la indicator, crescând astfel vizibilitatea şi manevrabilitatea în timpul recoltării. Combina IDEAL Drive este prima maşină agricolă autopropulsată, cu comandă completă prin joystick.

 

Interviu cu Radu Tălpan - brand manager Fendt, MEWI

Reporter: Gheorghe Ghişe

Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019

Bancul zilei

Doi tractorişti

Doi tractorişti
Doi tractorişti scot pita ,slana, bat o ceapă de roata de la tractor şi se pun să mănânce. Detalii