Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Flexity® Duo, alegerea ideală pentru primul tratamentul fungicid la grâu

Publicat: 18 februarie 2020 - 15:13
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Flexity® Duo, noul pachet fungicid inovator de la BASF, acționează eficient împotriva făinării și a complexului de boli foliare la grâu încă de la momentul primului tratament cu eficacitate sigură până la al doilea tratament.

FlexityDuo_header_1200x675_b

Pachetul fungicid Flexity® Duo pentru grâu este compus din 2 produse, în cantități suficiente pentru o suprafață de 20 de hectare: 5 litri de fungicid Flexity® și 10 litri de fungicid Retengo®.

productie-flexity_b

Cele două produse îmbină avantajele a 2 substanțe active care au efect sinergic:

  • Piraclostrobin, cea mai eficientă substanță activă din grupa chimică a strobilurinelor, cu acțiune preventivă și curativă,
  • Metrafenona, cea mai bună substanță activă pentru combaterea făinării

Flexity® Duo are un spectru larg de prevenire și combatere a celor mai păgubitoare boli întâlnite la grâu: făinarea, ruginile, pătarea reticulară sau arsura frunzelor.
De asemenea, se adresează tuturor culturilor de grâu din România și are o fereastră largă de aplicare, ceea ce le permite fermierilor o mai bună organizare a activităților.
În urma testelor interne realizate de producător, s-a dovedit că Flexity® Duo are un spor de producție de 220 kg/ha față de cel mai bun concurent și un spor de peste 1 tonă față de lotul martor. În ce privește combaterea bolilor, Flexity® Duo a obținut un rezultat cu 15% mai bun decât produsul competitor cel mai performant, ajungând la un grad de control de 92% asupra făinării.

spectru-combatere-flexity-d_b

Află mai mult despre cum să îți protejezi cultura de grâu cu ajutorul pachetului Flexity® Duo citind articolul dedicat de aici.

Vizualizat: 1282 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tomate cu toleranță la TSVW: Sandoline F1 și Ciciu F1 - Testimonial Florin Pop, Seleuș, Arad

Tomate cu toleranță la TSVW: Sandoline F1 și Ciciu F1 - Testimonial Florin Pop, Seleuș, Arad

Toleranța la virusul petelor de bronz (TSVW) este un criteriu foarte important pentru Florin Pop, legumicultor în Seleuș, județul Arad, atunci când alege hibrizii de tomate pe care îi cultivă. Legumicultorul este fidel hibrizilor Sandoline F1 și Ciciu F1 datorită gustului bun, vigorii plantelor și creșterii nedeterminate, un aspect care îi permite recoltarea eşalonată.

Ridichea furajera - cea mai buna cultura pentru inverzire Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! Fermy Show - Tratamentul la sămânță

Bancul zilei

Găini străine

Găini străine
Un ardelean, la piaţă: Detalii