Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

FERMIERII FOC ȘI PARĂ PE DECLARAȚIILE LUI DAEA despre SUBVENȚII APIA!

Publicat: 07 noiembrie 2017 - 21:42
2 comentarii   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

FURIOȘI CĂ NU ȘI-AU PRIMIT AVANSUL LA SUBVENȚII! Fermierii au reacționat dur, cu furie, la declarațiile făcute, marți, de ministrul agriculturii, Petre Daea, în fața parlamentarilor din Comisiile reunite de agricultură, despre plata subvențiilor APIA. Unii dintre agricultori susțin că nu au primit niciun leu din avansul la subvenții, iar cei care l-au primit sunt furioși pentru că s-au trezit cu mai puțini bani în conturile bancare.

Primul obiectiv din programul de guvernare a fost, este și va rămâne plata la timp a subvențiilor cuvenite fermierilor români.

Suma totală este de 2,765 miliarde euro, care au fost acordați fermierilor, sume care au venit pe cele trei canale de subvenționare: din FEGA (Fondul European de Garantare Agricolă — n.r.) — 1,681 de miliarde, din FEADR (Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Regională — n.r.) — 508 milioane de euro, din bugetul național — 297 milioane de euro și alte măsuri de piață și comerț exterior — 276,3 milioane de euro. A fost pentru prima dată când s-au dat subvențiile la timp tuturor fermierilor, a spus Petre Daea, marți, la Parlament, cu ocazia prezentării Raportului de activitate al Ministerului Agriculturii.

Declarația ministrului agriculturii că plata subvențiilor merge strună, sumele uriașe afișate în fața parlamentarilor au stârnit furia fermierilor. Mulți dintre ei s-au dezlănțuit pe rețeaua de socializare Facebook. Mesajele fermierilor au curs cu generozitate. Unii s-au mărginit să întrebe când își vor primi banii, alții au spus cu nemulțumire că au zero lei în cont, iar alții au făcut haz de necaz și i-au transmis ministrului Daea: Pinocchio, nu ne mai aburi.

Inserăm doar o parte din mesajele transmise de fermieri. Se pare că agricultorii care au fost incluși în eșantionul de control prin teledetecție își vor primi avansul printre ultimii, rapoartele APIA necesitând mai mult timp.

mesaje-teledetectie_bpinochio_bmesaje-furioase_bVizualizat: 5332 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [2]  
Pagini: [1]  1   
2.
Moldovan Cristian
|
11. 09, 2017. Thursday 09:28
Nu am primit nici un leu! Unde sunt toti acei fermieri care ii declara ministrul "toti fermierii si-au primit subvențiile la timp" ??? E data de 09.11.17 si nu am primit nimic.
1.
Emil George
|
11. 08, 2017. Wednesday 11:50
Anul acesta nu sa platit inverzirea la avans dragi fermieri,mergeti si cereti decizile de plata de la centrele judetene si veti vedea,cuantumul este un pic mai mare anul asta dar pentru ca nu sa platit si inverzirea pare mai mic
Rezultate: [2]  
Pagini: [1]  1   

Video

Cons DDA - semănătorile Monosem şi combina pentru lavanda

Cons DDA - semănătorile Monosem şi combina pentru lavanda

Semănătorile Monosem şi combina Bonino pentru recoltat lavandă au fost principalele noutăţi prezentate de Cons DDA la Agriplanta 2018. Alături de acestea, în standul Cons DDA au mai fost expuse discuri Gregoire Besson şi utilaje agricole Galucho.

Semănătorile Monosem cu secţie MonoShox, datorită formei paralelogramul şi a noilor modalităţi de control al presiunii pe punctul de semănat permit menţinerea unei adâncimi constante de semănare.

 

Interviu cu Dan Goldiş, administrator Cons DDA SRL

Amazone - soluţii pentru prelucrarea solului şi semănat Noile tractoare Zetor Utilix şi Hortus Saaten Union, invitatie în lanul performantei

Bancul zilei

Ca între nebuni...

Ca între nebuni...
Un nebun îşi atenţiona un frate de-al său în curtea unui azil: Detalii