Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

CUANTUMUL PE HECTAR pentru PLATA APIA, PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL!

Publicat: 07 octombrie 2019 - 12:24
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

ÎN VIGOARE. Monitorul Oficial a publicat vineri, 4 octombrie 2019, Hotărârea de Guvern privind stabilirea pentru anul 2019 a cuantumului per hectar al plății unice pe suprafață, al plății redistributive, cu intervalele afernete, al plății pentru practici benefice pentru climă și mediu și al plății pentru tinerii fermieri, precum și al plafonului aferent sprijinului cuplat la ovine și caprine.

Potrivit Hotărârii Guvernului, cu începere din data de 16 octombrie 2019, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură poate acorda plăți în avans în cadrul schemelor de plăți directe, dar nu înainte de finalizarea verificării condițiilor de eligibilitate, cu încadrarea în procentul maxim prevăzut de reglementările europene la data efectuării plăților în avans. Începând cu data de 1 decembrie 2019, Agenția de Plăți va efectua plățile corespunzătoare diferenței dintre plafonul alocat fiecărei plăți și sumele calculate și acordate începînd cu data de 16 octombrie 2019 ca plăți în avans.

hot-cuantum_bcuantum-doi_b

Plățile se acordă în limita prevederilor bugetare aprobate pentru Ministerul Agriculturii pentru anii 2019 și 2020. Fermierii vor primi plata în lei, la un curs de schimb valutar stabilit de Banca Centrală Europeană anterior datei de 1 octombrie 2019. Cursul de schimb este de 4,7496 lei pentru un euro, stabilit de către Banca Centrală Europeană în data de 30 septembrie 2019.

Pentru plata avansului la sprijinul cuplat la ovine și caprine a fost alocată suma de 64.300.000 de euro. Valoarea pe cap de animal pentru această schemă de sprijin nu a fost încă stabilită.

Vizualizat: 14402 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Ovidiu Ranta despre medalia de aur de la AGRITECHNICA

Ovidiu Ranta despre medalia de aur de la AGRITECHNICA

De vorbă cu Ovidiu Ranta despre medalia de aur de la AGRITECHNICA.John Deere si Joskin au obtinut din partea juriului DLG (din care a facut parte si conf. dr. Ovidiu Ranta) singura medalie de aur pentru inovatie acordata la aceasta editie de Agritechnica, pentru proiectul comun eAutoPower cu sistemul inteligent e8WD - prima cutie de viteze electro-mecanica. Tehnologie care promite sa revolutioneze mediul de operare tractor-implement... #IPSO Agricultură #DLG Intermarketing #John Deere #Joskin#AGRITECHNICA

OROS Linamar la AGRITECHNICA 2019 AGROSEL adoptă o nouă identitate - HEKTAR Piscicultura are nevoie de susţinere!

Bancul zilei

Moda de azi

Moda de azi
Tineretul şi moda de azi Detalii