Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

BANI pentru ZOOTEHNIE!

Publicat: 02 februarie 2017 - 18:30
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

FONDURI LA DISPOZIȚIA FERMIERILOR! Sunt deschise liniile de finanțare pentru proiectele din zootehnie, anunță Agenția de Finanțare a Investițiilor Rurale (AFIR). Termenul limită de depunere a proiectelor este 28 februarie 2017!

TERMENUL LIMITĂ ESTE 28 FEBRUARIE 2017, ORA 16!

Până la această dată, solicitanții de finanțare europeană nerambursabilă mai pot depune proiecte pentru investiții în sectorul zootehnic din cadrul submăsurii (sM) 4.1 – Investiții în exploatații agricole. Pentru sesiunea în curs, deschisă începând cu 15 decembrie 2016, alocarea bugetară aferentă sectorului zootehnic este de 75 de milioane de euro. Până în acest moment, AFIR a primit on-line solicitări de finanțare în valoare de peste 49 milioane de euro.

O altă sesiune activă, până la același termen, este cea pentru submăsurile ce vizează cooperarea, respectiv sM 16.4 și sM 16.4a. Toți cei interesați pot depune proiecte privind cooperarea orizontală și verticală între actorii din lanțul de aprovizionare în sectoarele agricol și pomicol prin intermediul celor 2 submăsuri.

Alocarea bugetară stabilită pentru această sesiune de primire a proiectelor, deschisă începând cu 16 decembrie 2016, este de 4 milioane de euro (2 milioane pentru fiecare submăsură). În cadrul sesiunii deschise, au fost depuse proiecte în valoare de aproximativ 500.000 euro până în prezent.

TERMEN 15 MAI 2017!

Așa cum deja v-a informat AGROINFO, AFIR primește, până la termenul de 15 mai 2017, și cereri de finanțare pentru cedarea terenurilor în vederea comasării suprafețelor prin intermediul submăsurii 6.5 – Schemă pentru micii fermieri. Alocarea bugetară stabilită pentru sM 6.5 este de 112,3 milioane de euro.

Modalitatea de depunere a proiectelor de investiții este cea on-line pe pagina oficială a Agenției, www.afir.info, pentru toate submăsurile menționate mai sus. Pentru întocmirea documentației necesare obținerii finanțării, solicitanții au la dispoziție Ghidul Solicitantului care poate fi consultat gratuit pe site-ul Agenției, la secțiunea „Investiții PNDR”, în pagina dedicată fiecărei submăsuri de finanțare în parte.

(Sursa: Agenția de Finanțare a Investițiilor Rurale)

Vizualizat: 7963 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000

APAN Agriculture Equipments împreună cu producătorul finlandez TUME a prezenta la Indagra 2019 semănătoarea Nova Combi Star 4000. Semănătoarea Nova Combi Star este o semănătoare directă în mirşite, cu disc de pregătire şi fertilizare pentru cereale păioase.

Interviu cu Endre KOVÁCS, reprezentat Tume pentru România, Ungaria şi Serbia

 

Reporter: Gheorghe Ghişe

AGROSEL adoptă o nouă identitate - HEKTAR Piscicultura are nevoie de susţinere! Dronele devin o opţiune pentru agricultură

Bancul zilei

De mare ajutor

De mare ajutor
Un preot observă pe cealaltă parte a străzii un copil care nu ajungea la sonerie, deşi se chinuia de numa', numa'. Detalii