Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

ANUNȚUL PREMIERULUI: SUBVENȚII APIA PLĂTITE FERMIERILOR ROMÂNI!

Publicat: 23 iulie 2018 - 14:57
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

SUMELE PLĂTITE ÎN CONTUL SUBVENȚIILOR! Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a prezentat bilanțul celor 6 luni de când se află la șefia Guvernului. Premierul României a spus la ce sumă se ridică subvențiile plătite fermierilor români.

Anul acesta nu au mai fost proteste de-ale fermierilor revoltați de întârzierea acordării subvențiilor în agricultură. Acest lucru a încetat după venirea PSD la guvernare. Una din promisiunile majore din campanie a fost aceea că vom acorda subvențiile la timp, astfel încât fermierii români să poată să aibă șanse egale cu cei europeni. Ne-am respectat această promisiune.

În semestrul I 2018, subvențiile plătite către fermierii români sunt de 1,7 miliarde de euro din care subvențiile plătite în avans pentru toamna anului 2018 (pentru toamna anului 2017 n.r., pentru anul 2018 fermierii români nu au încasat avansul din subvenții n.r.) se ridică la cifra de un miliard de euro, a spus premierul Viorica Dăncilă.

subventii-bilant_b

Pe lângă subvențiile plătite la timp, fermierii români beneficiază de apă gratuită pentru irigații, dusă până la stațiile de pompare, iar suprafața agricolă irigată a crescut în acest moment la 1,2 milioane de hectare, spune premierul Dăncilă.

În acest semestru, am aprobat încă 47 de obiective de investiții. Avem 25.300 contracte de irigații încheiate. Și vă reamintesc că acest guvern a asigurat apa gratuită până la stația de pompare. Avem, de asemenea, puse în funcțiune 231 stații de pompare pentru irigații și 470 de stații pentru combaterea inundațiilor, a declarat premierul.

Vizualizat: 3425 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Semănat în sistem No-till

Semănat în sistem No-till

Cu siguranţă aţi auzit despre “No till”, adică “fără arătură”. În ţara noastră sunt puţini fermieri care au decis să producă în acest sistem. Unul dintre ei este Laurenţiu Gogoşeanu din comuna Murgaşi, judeţul Dolj. Iată tehnologia No-till în imagini!

Reporter: Paula Ciupag
Operator imagine: Dănut Viezuină
Montaj: Claudiu Borobei

A inceput INDAGRA! Hibridul SY Experto - producţie record Titan Machinery la Agromalim 2019

Bancul zilei

Fericire

Fericire
Soţia se adresează cu indignare soţului: Detalii