Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Ajutor sigur pentru agricultori

Publicat: 18 mai 2020 - 09:58
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Acum se decide eficacitatea acestui an 

Speră la ce este mai bun, dar să fii pregătit pentru ce este mai rău – fermierul înțelept a muncit în acest spirit timp de secole. Acest lucru este valabil şi mai mult în acest an din cauza condițiilor meteorologice și incertitudinile pieței, iar acum fiind agravate și de criza cauzată de coronavirus. Deoarece nimeni nu știe ce aduce viitorul, acum trebuie să facem tot ce putem pentru plantele noastre, iar in acest fel asigurând fermei o eficiență economică întarită.
În ultimele săptămâni, a devenit o problemă-cheie în economia globală sosirea la timp a materiilor prime esenţiale, a pieselor de schimb și a livrărilor în general, necesare pentru munca de zi cu zi. În general, fermierii se confrunta cu perturbări în achiziționarea inputuri ce pot afecta cursul producției, deoarece în urma măsurilor epidemiologice pentru combaterea coronavirusului multe uzine și-au redus capacităţile sau au oprit complet producţia în Europa și în întreaga lume. Nici livrarea produselor finite nu este ușoară, iar vânzarea finală este afectată de restricțiile introduse.

gabi2_b

Aprovizionare asigurată


În prezent, Malagrow – datorită politicii sale de stocare conștiente, a rețelei de afaceri extinse și a previziunii – este capabil să furnizeze agricultorilor toate materialele necesare pentru cultivarea plantelor, în această perioadă a anului. În ciuda dificultăților, Malagrow face tot posibilul să răspundă nevoilor partenerilor noștri iar până acum a reuşit.
În același timp, producătorii trebuie să fie pregătiți și pentru posibilitatea întreruperii aprovizionării dacă epidemia se prelungeşte, mai ales dacă criza nu se va termina în săptămânile următoare.

Ce poți face astăzi...


Nu prea putem face altceva decât să ne întărim plantele pe cât este posibil cu necesarul de nutrienți și îngrijire accentuată. Desigur, ne străduim să asigurăm o ofertă continuă de produse. Cu toate acestea, nici noi nu știm ce ne va aduce viitorul, de aceea este important ca producătorii să se concentreze la fortificarea plantelor cu produsele disponibile. Produsele asigurate de Malagrow sunt preparate moderne, eficiente, dar în același timp, produse ecologice care ajută la creșterea și dezvoltarea plantelor pe care le producem prin influențarea diferitelor procese de viață ale acestora. Prin aplicarea lor, plantele vor fi mai puternice si mai rezistente la boli, generând o producție mai abundentă și calitativă.
Probabil este inutil să spunem cât de important este în situația actuală să putem recolta cantități mari uniforme și de înaltă calitate, deoarece succesul depinde de acesta chiar şi în anii mai ușori. Nu știm ce ne va aduce viitorul. N-avem de ales, trebuie să facem totul pentru plantele noastre în prezent.

CONTACTE MALAGROW:
Gabriel Danciulescu
00 40 737 742 533

Vizualizat: 572 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Ionel Ivasiuc poate produce singur 80.000 de răsaduri pe zi

Ionel Ivasiuc poate produce singur 80.000 de răsaduri pe zi

Legumicultorul Ionel Ivasiuc are disciplina militarului, căci aceasta i-a fost prima ocupaţie, dar şi imaginaţia cuiva care a vrut să pornească spre o profesie ce îi dădea libertatea de mişcare şi de gândire. Acesta poate produce singur 80.000 de răsaduri pe zi! Vezi cum!

Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Scottish Highland - vaca scoţiană, rasa care se întreţine singură Cositorile EasyCut de la KRONE în acțiune!

Bancul zilei

La restaurant

La restaurant
Un restaurant foarte elegant. Detalii