Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

Două produse noi marca AMEROPA GRAINS

Publicat: 27 februarie 2019 - 12:38
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Amer 6.3 şi Amer Micro sunt două produse dedicate performanţei în agricultură, care poarta semnătura Ameropa Grains, compania cu unul dintre cele mai ample portofolii de clienţi, din România, în spectrul comerţului cu cereale şi al distribuţiei de inputuri.

 Ameropa_b
În anul 2016, Ameropa Grains a iniţiat împreună cu specialiştii din cadrul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Pedologie, Agrochimie şi Protecţia Mediului - ICPA Bucureşti, un proiect de cercetare şi testare bazat pe utilizarea în tehnologiile actuale agricole, a aminoacizilor de origine animală.

Astfel, după o muncă asiduă în teren, nenumărate testări în laborator a conţinutului de substanţe active din compoziţia produselor şi în final, rezultatele performante din punct de vedere tehnologic şi productiv, toate cele de mai sus au rezidat în obţinerea omologării pe teritoriul României a produselor amintite, ca RO INGRĂŞĂMÂN, în anul 2018.

Amer 6.3 şi Amer Micro, noile produse marca Ameropa, sunt utilizate la culturile de porumb, cereale, rapiţă şi floarea soarelui.
Amer 6.3 şi Amer Micro - aminoacizi de origine animală – se produc prin procesul de hidroliză, astfel obtinându-se aminoacizi liberi şi peptide.
Diferenţa dintre aminoacizii de origine animală şi cea vegetală, constă în reducerea substanţială a timpului de absorbţie de către plante a tuturor microelementelor şi a macroelementelor.

Astfel, prin utilizarea acestor două noi produse marca Ameropa, timpul de absorbţie se reduce la numai 2 ore faţă de 15 zile în cazul în care s-ar aplica aminoacizi de origine vegetală.

Prin folosirea produselor Amer 6.3 sau Amer Micro se reduce stresul la nivelul plantelor, generat de înghet-dezghet, băltiri, temperaturi ridicate coroborate cu seceta pedologică etc. permiţând acestora să crească şi să se dezvolte normal, cu un ridicat potenţial calitativ şi cantitativ.
Produsele companiei Ameropa Grains vin în sprijinul tuturor fermierilor români, pentru ca aceştia să poată duce la bun sfârşit culturi care să genereze producţii ridicate şi calitative, cu un conţinut extrem de redus de nitraţi (nitriti, nitrozamine).
Aceste produse stimulează totodată nutriţia şi fertilitatea solului, cresc toleranţa la condiţii climatice extreme, potenţează activarea enzimelor si, nu în ultimul rând produsele au efect şi de surfactant.

“Produsele Amer 6.3 si Amer Micro sunt încă o dovadă ca Ameropa Grains are un rol activ şi o preocupare implicită în relaţia comercială cu fermierii, prin faptul ca le oferă soluţii excelente către performanţă! Ameropa Grains este un sprijin real şi onest al tuturor agricultorilor din România, prin munca în echipa agricultura românească putând să-şi atingă potenţialul maxim calitativ şi cantitativ!”, a declarat Directorul General Ameropa Grains, Constantin Vasile.

Vizualizat: 1220 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde

Principala problemă din acest an în cultura pepenilor verzi a fost antracnoza, o boală care atacă toate părțile aeriene ale plantei: frunze, fructe şi tulpini. Soluțiile Syngenta pentru controlul atracnozei sunt produse precum Cidely Top și Ortiva Top aplicate în alternanță.

În cultura pepenilor galbeni principala problema a fost mana. Fungicidul Revus are o acţiunea puternică şi persistentă şi asigură un bun nivel de combatere al manei.

NHR Agropartners - soluţii pentru viticultură Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta

Bancul zilei

Scrisoare de la profesoară către părinţi:

Scrisoare de la profesoară către părinţi:
- "Dragi părinţi, vă rog să-l spălaţi pe Bulă! Miroase!" Detalii