Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

MESAJUL OIERILOR pentru DAEA: SUFLAREA CIOBĂNEASCĂ VINE la BUCUREȘTI!

Publicat: 12 octombrie 2017 - 13:12
1 comentarii   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

FURIA OIERILOR ADEVĂRAȚI! Anunțul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) despre avansul pe care-l va plăti crescătorilor de ovine și caprine din sprijinul cuplat a stârnit furia și dezamăgirea cruntă a oierilor! Supărați că la plata avansului intră puținii crescători de ovine care beneficiază de sprijinul cuplat, oierii adevărați îi transmit un mesaj ministrului agriculturii, Petre Daea.

DOMNULE MINISTRU AL AGRICULTURII,  ȚIN SĂ VĂ FELICIT PENTRU SUBVENȚIILE ACORDATE LA OVINE, ADICĂ 23 DE EURO PE CAP DE ANIMAL, ADICĂ PESTE UN MILION DE OVINE!!!!  (doar un milion de ovine din cele aproape 12 milioane de oi câte sunt în România vor primi subvenția cea mai mare, sprijinul cuplat zootehnic, SCZ n.r.). MESAJ-CIOBAN_b

DAR AM ȘI O MARE NELĂMURIRE, CU CEI DESPRE ANT (ajutor național tranzitoriu, singura subvenție de la bugetul de stat, cu o valoare mult mai mică decât a sprijinului cuplat, finanțat din bani europeni, cuantumul ANT pentru ovine a fost în 2016 cca 24 lei/cap de animal n.r.) NU ZICETI NIMIC??? ADICĂ, DESPRE CELE PESTE 10 MILIOANE DE OI DIN ȚARA ASTA NU SPUNETI NIMIC?? ĂȘTIA CU ANT NU SUNTEM DE BĂGAT ÎN SEAMĂ, NU??? SUNTEM BUNI DOAR SĂ PLĂTIM TAXE ȘI IMPOZITE,DE RESTUL NU VĂ MAI INTERESEAZĂ DE NOI!!!! NOI ȘTIM CĂ DE LA NOI, DIN 20 DE LEI SUBVENȚIE PE CAP  DE ANIMAL VĂ ESTE RUȘINE SĂ CEREȚI COMISION, AȘA E ȘI NORMAL SĂ LUAȚI DE LA ĂIA CU CARE AȚI FĂCUT CĂRȚILE!! (oierul se referă la cărțile de rasă, registrele genealogice, unde sunt înscrise animalele cu origine, condiție obligatorie pentru sprijinul cuplat n.r.) DACA E VORBA PE AȘA, ATUNCI SĂ VĂ AȘTEPTAȚI LA BUCUREȘTI CU MAJORITATEA CIOBANILOR DIN ȚARĂ, DE CARE NU ÎNCETAȚI SĂ VĂ BATEȚI JOC!!

CE AU FĂCUT FRANCEZII ACUM CÂTEVA ZILE (oierii francezi au blocat cu turmele de oi orașul Lyon n.r.)  VA FI MINCIUNĂ, PE LÂNGĂ CE VOM FACE NOI!! IO VOI FACE TOT CE ÎMI STĂ ÎN PUTINȚĂ CA TOATĂ SUFLAREA CIOBĂNEASCĂ SĂ VENIM LA BUCUREȘTI, ȘI SĂ SE ȘTIE ÎN TOATĂ EUROPA CUM SE ÎMPART BANII DIN SUBVENȚII LA NOI!!! Acuză fermierul Ioan Suciu, într-o postare pe Facebook, rețea publică de socializare. Mesajul oierului a fost citit și comentat aseară de mai mulți fermieri dezamăgiți de ce se întâmplă cu subvențiile APIA.  

Crescătorul de ovine este din Făgăraș, Brașov, și a fost la București, în urmă cu aproximativ o lună, la Ministerul Agriculturii, alături de oierii Gheorghe Dănulețiu (Ghiță Ciobanul), din Sibiu, Dan Petrescu, din Argeș, și Ionică Sterp, din Bihor. Oierii adevărați, așa cum își spun, i-au dezvăluit lui Petre Daea cum se fac afacerile cu berbecii de rasă care, în realitate, nu sunt de rasă, dar care beneficiază de sprijinul cuplat în baza unor certificate de origine suspectate a fi false, cum sunt trucate licitațiile pentru pășuni, cum se fac fraudele cu banii europeni cu complicitatea unor funcționari din Ministerul Agriculturii. oierii adevarati minister_b

Petre Daea le-a promis oierilor că va cerceta tot ceea ce au scris în memoriul depus la Ministerul Agriculturii, Se pare că ancheta internă s-a împotmolit pe undeva de oierii adevărați nu au mai primit niciun răspuns. Cert este că oierii nu se lasă și vor să se facă o dată pentru totdeauna curățenie, să dispară băieții deștepți din oierit care își umplu buzunarele, nu doar cu crotalii de berbeci, cu milioanele de euro trimise de Europa.

De ce spunem că băieții deștepți își umplu buzunarele cu crotalii de berbeci? Pentru că există o practică ilegală, dar bănoasă. Un berbec, așa-zis de rasă, cu origini, este vândut de două ori. După ce-l vinde o dată, proprietarul cere duplicatul crotaliului de la medicul veterinar, pe motiv că berbecul și-a agățat crotaliul prin scaieți. Duplicatul crotaliului îl pune altui berbec, de o rasă incertă, dar pe care-l vinde la prețul unui berbec de rasă curată,  blindat cu un certificat de origine procurat nu se știe cum. Fraudele, afacerile băieților deștepți din oierit, complicitatea unor funcționari ai statului în toată această mică mafie au ajuns pe masa procurorilor anticorupție, pentru că oierii adevărați au depus o plângere la Direcția Națională Anticorupție, un memoriu la Președintele României, Klaus Iohannis, și unul la prim-ministrul Mihai Tudose.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! SCANDALUL OIERILOR BUBUIE LA DNA! PLÂNGEREA OIERILOR pe MASA PROCURORILOR!

Vizualizat: 12758 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   
1.
patru
|
10. 13, 2017. Friday 19:28
multa indarjire,sa fie generata de purcoaiele de bani ce se invart in toate felurile ? nu mai conteaza nimic ,asa ca faceti praf totul caci oricum incalcati orice regula.
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   

Video

Saaten Union, invitatie în lanul performantei

Saaten Union, invitatie în lanul performantei

Genetica Saaten Union si Rapool promite si în acest an productii deosebite în Banat, chiar daca seceta si socurile termice din primavara au influentat într-o oarecare masura evolutia culturilor de cereale si rapita. Cel putin asta este concluzia specialistilor cu care am stat de vorba la Ziua Câmpului, eveniment organizat la începutul lunii iunie, la Cenad, în ferma lui Vasile Târziu, care lucreaza peste 2.300 de hectare împreuna cu fratele sau, în extremitatea de vest a judetului Timis, chiar în apropiere de granita cu Ungaria.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Amazone - soluţii pentru prelucrarea solului şi semănat Cons DDA - semănătorile Monosem şi combina pentru lavanda Noile tractoare Zetor Utilix şi Hortus

Bancul zilei

Călătorie...

Călătorie...
Un domn în etate se prezintă la firma de asigurări: Detalii