Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

MESAJUL OIERILOR pentru DAEA: SUFLAREA CIOBĂNEASCĂ VINE la BUCUREȘTI!

Publicat: 12 octombrie 2017 - 13:12
1 comentarii   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

FURIA OIERILOR ADEVĂRAȚI! Anunțul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) despre avansul pe care-l va plăti crescătorilor de ovine și caprine din sprijinul cuplat a stârnit furia și dezamăgirea cruntă a oierilor! Supărați că la plata avansului intră puținii crescători de ovine care beneficiază de sprijinul cuplat, oierii adevărați îi transmit un mesaj ministrului agriculturii, Petre Daea.

DOMNULE MINISTRU AL AGRICULTURII,  ȚIN SĂ VĂ FELICIT PENTRU SUBVENȚIILE ACORDATE LA OVINE, ADICĂ 23 DE EURO PE CAP DE ANIMAL, ADICĂ PESTE UN MILION DE OVINE!!!!  (doar un milion de ovine din cele aproape 12 milioane de oi câte sunt în România vor primi subvenția cea mai mare, sprijinul cuplat zootehnic, SCZ n.r.). MESAJ-CIOBAN_b

DAR AM ȘI O MARE NELĂMURIRE, CU CEI DESPRE ANT (ajutor național tranzitoriu, singura subvenție de la bugetul de stat, cu o valoare mult mai mică decât a sprijinului cuplat, finanțat din bani europeni, cuantumul ANT pentru ovine a fost în 2016 cca 24 lei/cap de animal n.r.) NU ZICETI NIMIC??? ADICĂ, DESPRE CELE PESTE 10 MILIOANE DE OI DIN ȚARA ASTA NU SPUNETI NIMIC?? ĂȘTIA CU ANT NU SUNTEM DE BĂGAT ÎN SEAMĂ, NU??? SUNTEM BUNI DOAR SĂ PLĂTIM TAXE ȘI IMPOZITE,DE RESTUL NU VĂ MAI INTERESEAZĂ DE NOI!!!! NOI ȘTIM CĂ DE LA NOI, DIN 20 DE LEI SUBVENȚIE PE CAP  DE ANIMAL VĂ ESTE RUȘINE SĂ CEREȚI COMISION, AȘA E ȘI NORMAL SĂ LUAȚI DE LA ĂIA CU CARE AȚI FĂCUT CĂRȚILE!! (oierul se referă la cărțile de rasă, registrele genealogice, unde sunt înscrise animalele cu origine, condiție obligatorie pentru sprijinul cuplat n.r.) DACA E VORBA PE AȘA, ATUNCI SĂ VĂ AȘTEPTAȚI LA BUCUREȘTI CU MAJORITATEA CIOBANILOR DIN ȚARĂ, DE CARE NU ÎNCETAȚI SĂ VĂ BATEȚI JOC!!

CE AU FĂCUT FRANCEZII ACUM CÂTEVA ZILE (oierii francezi au blocat cu turmele de oi orașul Lyon n.r.)  VA FI MINCIUNĂ, PE LÂNGĂ CE VOM FACE NOI!! IO VOI FACE TOT CE ÎMI STĂ ÎN PUTINȚĂ CA TOATĂ SUFLAREA CIOBĂNEASCĂ SĂ VENIM LA BUCUREȘTI, ȘI SĂ SE ȘTIE ÎN TOATĂ EUROPA CUM SE ÎMPART BANII DIN SUBVENȚII LA NOI!!! Acuză fermierul Ioan Suciu, într-o postare pe Facebook, rețea publică de socializare. Mesajul oierului a fost citit și comentat aseară de mai mulți fermieri dezamăgiți de ce se întâmplă cu subvențiile APIA.  

Crescătorul de ovine este din Făgăraș, Brașov, și a fost la București, în urmă cu aproximativ o lună, la Ministerul Agriculturii, alături de oierii Gheorghe Dănulețiu (Ghiță Ciobanul), din Sibiu, Dan Petrescu, din Argeș, și Ionică Sterp, din Bihor. Oierii adevărați, așa cum își spun, i-au dezvăluit lui Petre Daea cum se fac afacerile cu berbecii de rasă care, în realitate, nu sunt de rasă, dar care beneficiază de sprijinul cuplat în baza unor certificate de origine suspectate a fi false, cum sunt trucate licitațiile pentru pășuni, cum se fac fraudele cu banii europeni cu complicitatea unor funcționari din Ministerul Agriculturii. oierii adevarati minister_b

Petre Daea le-a promis oierilor că va cerceta tot ceea ce au scris în memoriul depus la Ministerul Agriculturii, Se pare că ancheta internă s-a împotmolit pe undeva de oierii adevărați nu au mai primit niciun răspuns. Cert este că oierii nu se lasă și vor să se facă o dată pentru totdeauna curățenie, să dispară băieții deștepți din oierit care își umplu buzunarele, nu doar cu crotalii de berbeci, cu milioanele de euro trimise de Europa.

De ce spunem că băieții deștepți își umplu buzunarele cu crotalii de berbeci? Pentru că există o practică ilegală, dar bănoasă. Un berbec, așa-zis de rasă, cu origini, este vândut de două ori. După ce-l vinde o dată, proprietarul cere duplicatul crotaliului de la medicul veterinar, pe motiv că berbecul și-a agățat crotaliul prin scaieți. Duplicatul crotaliului îl pune altui berbec, de o rasă incertă, dar pe care-l vinde la prețul unui berbec de rasă curată,  blindat cu un certificat de origine procurat nu se știe cum. Fraudele, afacerile băieților deștepți din oierit, complicitatea unor funcționari ai statului în toată această mică mafie au ajuns pe masa procurorilor anticorupție, pentru că oierii adevărați au depus o plângere la Direcția Națională Anticorupție, un memoriu la Președintele României, Klaus Iohannis, și unul la prim-ministrul Mihai Tudose.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! SCANDALUL OIERILOR BUBUIE LA DNA! PLÂNGEREA OIERILOR pe MASA PROCURORILOR!

Vizualizat: 13200 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Alte articole in aceasta categorie

DNA: CONSILIER AFIR, REȚINUT PENTRU MITA PRETINSĂ UNUI TÂNĂR FERMIER!

DNA: CONSILIER AFIR, REȚINUT PENTRU MITA PRETINSĂ UNUI TÂNĂR FERMIER!

25 noiembrie 2020 - 17:49

ANCHETA DIRECȚIEI NAȚIONALE ANTICORUPȚIE! Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Timișoara au emis astăzi un mandat de reținere pentru 24 de ore pe numele lui Niagu Martin Ianăș, consilier în cadrul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR). Procurorii DNA îl acuză de luare de mită, anunță un comunicat DNA transmis media.

SUME MAI MARI ANUL ACESTA PENTRU PLATA SPRIJINULUI CUPLAT LA BOVINE!

SUME MAI MARI ANUL ACESTA PENTRU PLATA SPRIJINULUI CUPLAT LA BOVINE!

25 noiembrie 2020 - 16:27

SUBVENȚII APIA 2020! Plafonul total alocat anul acesta pentru plata sprijinului cuplat zootehnic a crescut cu 4.920.310 euro prin comparație cu suma totală alocată anul trecut, în 2019, pentru aceeași subvenție APIA. Astfel, anul acesta, Ministerul Agriculturii anunță, printr-un proiect de hotărâre de Guvern, că suma alocată pentru plata sprijinului cuplat este de 114.156.810 euro. Anul trecut, plafonul alocat a fost de 109.236.500 euro.

CUANTUM SPRIJIN CUPLAT ZOOTEHNIC PENTRU ANUL 2020!

CUANTUM SPRIJIN CUPLAT ZOOTEHNIC PENTRU ANUL 2020!

25 noiembrie 2020 - 15:43

ANUNȚ ASTĂZI MINISTERUL AGRICULTURII! Ministerul Agriculturii anunță astăzi, 25 noiembrie 2020, printr-un proiect de hotărâre de Guvern, că au fost stabilite sumele pentru plata sprijinului cuplat zootehnic, aferent anului de cerere 2020.

ASOCIAȚIA CRESCĂTORILOR DE OVINE DEALU NEGRU: REALIZĂM CU ADEVĂRAT SELECȚIA LA RASA ȚURCANĂ ALBĂ 100% DE LAPTE!

ASOCIAȚIA CRESCĂTORILOR DE OVINE DEALU NEGRU: REALIZĂM CU ADEVĂRAT SELECȚIA LA RASA ȚURCANĂ ALBĂ 100% DE LAPTE!

25 noiembrie 2020 - 13:03

VOCEA CRESCĂTORULUI. Asociația Județeană a Crescătorilor Montani de Ovine Dealu Negru, Bistrița Năsăud, spune că realizează cu adevărat selecția la Țurcana Albă 100% de lapte și nu poate fi suspectată că membrii ei ar fi încasat în mod fraudulos sprijinul cuplat la ovine. AJCMO Dealu Negru a transmis către AGROINFO câteva precizări.

APIA ANUNȚĂ ASTĂZI CĂ A ÎNCEPUT PLATA AJUTORULUI DE STAT ÎN SECTORUL CREȘTERII ANIMALELOR!

APIA ANUNȚĂ ASTĂZI CĂ A ÎNCEPUT PLATA AJUTORULUI DE STAT ÎN SECTORUL CREȘTERII ANIMALELOR!

25 noiembrie 2020 - 10:47

SUBVENȚII APIA! Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Județene, informează că efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, pentru cererile depuse în luna octombrie, aferente serviciilor prestate în luna septembrie și trimestrul al III-lea 2020.

FERMIER: CRESC 52 DE VACI ȘI NU PRIMESC UN EURO SUBVENȚIE DE LA APIA DIN CAUZA DATEI DE REFERINȚĂ!

FERMIER: CRESC 52 DE VACI ȘI NU PRIMESC UN EURO SUBVENȚIE DE LA APIA DIN CAUZA DATEI DE REFERINȚĂ!

25 noiembrie 2020 - 09:59

MESAJE DE LA FERMIERI! AGROINFO a primit mesajul unui crescător de bovine supărat că nici acum, prin schimbarea datei istorice, de referință, la bovine, el nu va beneficia de ajutorul național tranzitoriu, subvenție achitată de la bugetul de stat și care depinde de această dată de referință.

OBLIGATORIU! INSPECȚIA TEHNICĂ PENTRU UN TRACTOR COSTĂ ÎNTRE 250 DE LEI ȘI 1.100 DE LEI!

OBLIGATORIU! INSPECȚIA TEHNICĂ PENTRU UN TRACTOR COSTĂ ÎNTRE 250 DE LEI ȘI 1.100 DE LEI!

25 noiembrie 2020 - 09:07

ATENȚIE, FERMIERI! SUNTEȚI AMENDAȚI! ITP OBLIGATORIU! Inspecția tehnică periodică a devenit obligatorie pentru tractoarele care circulă pe drumurile publice. Mai mulți fermieri au fost amendați de Poliție pentru că nu aveau ITP pentru tractoare, avertizează RodBun, producător și distribuitor de semințe, pesticide și îngrășăminte, pe pagina sa Facebook.

PROGNOZA AGROMETEOROLOGICĂ 25 Noiembrie – 01 Decembrie 2020!

PROGNOZA AGROMETEOROLOGICĂ 25 Noiembrie – 01 Decembrie 2020!

25 noiembrie 2020 - 08:37

Caracteristici meteorologice. În această perioadă va predomina un regim termic al aerului în general normal, în cea mai mare parte a țării. Temperatura medie diurnă a aerului va fi cuprinsă între -6...10°C, limite apropiate de normele climatologice. Temperatura maximă a aerului va oscila între 1...14°C, în majoritatea zonelor de cultură.

MINISTRUL OROS: ÎNCEPE PLATA AJUTORULUI COVID-19!

MINISTRUL OROS: ÎNCEPE PLATA AJUTORULUI COVID-19!

24 noiembrie 2020 - 15:14

VIN AJUTOARELE DE CRIZĂ! Ministrul agriculturii, Adrian Oros, a anunțat astăzi, la Buzău, că Agenția de Plăți șI intervenție pentru Agricultură (APIA) demarează de mâine, 25 noiembrie 2020, plata ajutorului Covid-19 pentru crescătorii de animale și cultivatorii de legume, fructe și cartofi.

HOTĂRÂRE ADOPTATĂ DE GUVERN! AJUTOR PENTRU CRESCĂTORII DE ANIMALE!

HOTĂRÂRE ADOPTATĂ DE GUVERN! AJUTOR PENTRU CRESCĂTORII DE ANIMALE!

24 noiembrie 2020 - 13:19

OFICIAL! În Ședința Guvernului din 23 noiembrie 2020 a fost aprobată o Hotărâre prin care aplicarea prevederilor Hotărârii Guvernului nr.1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creşterii animalelor se prelungește cu 6 luni, respectiv până la data de 30 iunie 2021, anunță Ministerul Agriculturii, într-un comunicat transmis pentru AGROINFO.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   
1.
patru
|
10. 13, 2017. Friday 19:28
multa indarjire,sa fie generata de purcoaiele de bani ce se invart in toate felurile ? nu mai conteaza nimic ,asa ca faceti praf totul caci oricum incalcati orice regula.
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   

Video

Trei lucrări dintr-o singură trecere cu discul Discordon DXRV II

Trei lucrări dintr-o singură trecere cu discul Discordon DXRV II

Trei lucrări dintr-o singură trecere! Cum folosește Vasile Târziu discul greu tractat Discordon DXRV II de la Grégoire Besson într-o fermă de aproape 3.000 ha!

Fermier: Vasile Târziu, fermier, SC Agrobilan SRL, jud. Timiş
Utilaj: Grégoire Besson - Discordon DXRV II - disc greu tractat
Distribuitor: ConsDDA - www.cons-dda.ro; +0745.203.690 - Dan Goldiș
Redactor: Gheorghe Ghișe

NHR Agropartners - soluţii pentru viticultură Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta

Bancul zilei

La servici

La servici
Un angajat întârzie la serviciu, şeful său nervos ţipă la el: Detalii