Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

MESAJUL OIERILOR pentru DAEA: SUFLAREA CIOBĂNEASCĂ VINE la BUCUREȘTI!

Publicat: 12 octombrie 2017 - 13:12
1 comentarii   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

FURIA OIERILOR ADEVĂRAȚI! Anunțul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) despre avansul pe care-l va plăti crescătorilor de ovine și caprine din sprijinul cuplat a stârnit furia și dezamăgirea cruntă a oierilor! Supărați că la plata avansului intră puținii crescători de ovine care beneficiază de sprijinul cuplat, oierii adevărați îi transmit un mesaj ministrului agriculturii, Petre Daea.

DOMNULE MINISTRU AL AGRICULTURII,  ȚIN SĂ VĂ FELICIT PENTRU SUBVENȚIILE ACORDATE LA OVINE, ADICĂ 23 DE EURO PE CAP DE ANIMAL, ADICĂ PESTE UN MILION DE OVINE!!!!  (doar un milion de ovine din cele aproape 12 milioane de oi câte sunt în România vor primi subvenția cea mai mare, sprijinul cuplat zootehnic, SCZ n.r.). MESAJ-CIOBAN_b

DAR AM ȘI O MARE NELĂMURIRE, CU CEI DESPRE ANT (ajutor național tranzitoriu, singura subvenție de la bugetul de stat, cu o valoare mult mai mică decât a sprijinului cuplat, finanțat din bani europeni, cuantumul ANT pentru ovine a fost în 2016 cca 24 lei/cap de animal n.r.) NU ZICETI NIMIC??? ADICĂ, DESPRE CELE PESTE 10 MILIOANE DE OI DIN ȚARA ASTA NU SPUNETI NIMIC?? ĂȘTIA CU ANT NU SUNTEM DE BĂGAT ÎN SEAMĂ, NU??? SUNTEM BUNI DOAR SĂ PLĂTIM TAXE ȘI IMPOZITE,DE RESTUL NU VĂ MAI INTERESEAZĂ DE NOI!!!! NOI ȘTIM CĂ DE LA NOI, DIN 20 DE LEI SUBVENȚIE PE CAP  DE ANIMAL VĂ ESTE RUȘINE SĂ CEREȚI COMISION, AȘA E ȘI NORMAL SĂ LUAȚI DE LA ĂIA CU CARE AȚI FĂCUT CĂRȚILE!! (oierul se referă la cărțile de rasă, registrele genealogice, unde sunt înscrise animalele cu origine, condiție obligatorie pentru sprijinul cuplat n.r.) DACA E VORBA PE AȘA, ATUNCI SĂ VĂ AȘTEPTAȚI LA BUCUREȘTI CU MAJORITATEA CIOBANILOR DIN ȚARĂ, DE CARE NU ÎNCETAȚI SĂ VĂ BATEȚI JOC!!

CE AU FĂCUT FRANCEZII ACUM CÂTEVA ZILE (oierii francezi au blocat cu turmele de oi orașul Lyon n.r.)  VA FI MINCIUNĂ, PE LÂNGĂ CE VOM FACE NOI!! IO VOI FACE TOT CE ÎMI STĂ ÎN PUTINȚĂ CA TOATĂ SUFLAREA CIOBĂNEASCĂ SĂ VENIM LA BUCUREȘTI, ȘI SĂ SE ȘTIE ÎN TOATĂ EUROPA CUM SE ÎMPART BANII DIN SUBVENȚII LA NOI!!! Acuză fermierul Ioan Suciu, într-o postare pe Facebook, rețea publică de socializare. Mesajul oierului a fost citit și comentat aseară de mai mulți fermieri dezamăgiți de ce se întâmplă cu subvențiile APIA.  

Crescătorul de ovine este din Făgăraș, Brașov, și a fost la București, în urmă cu aproximativ o lună, la Ministerul Agriculturii, alături de oierii Gheorghe Dănulețiu (Ghiță Ciobanul), din Sibiu, Dan Petrescu, din Argeș, și Ionică Sterp, din Bihor. Oierii adevărați, așa cum își spun, i-au dezvăluit lui Petre Daea cum se fac afacerile cu berbecii de rasă care, în realitate, nu sunt de rasă, dar care beneficiază de sprijinul cuplat în baza unor certificate de origine suspectate a fi false, cum sunt trucate licitațiile pentru pășuni, cum se fac fraudele cu banii europeni cu complicitatea unor funcționari din Ministerul Agriculturii. oierii adevarati minister_b

Petre Daea le-a promis oierilor că va cerceta tot ceea ce au scris în memoriul depus la Ministerul Agriculturii, Se pare că ancheta internă s-a împotmolit pe undeva de oierii adevărați nu au mai primit niciun răspuns. Cert este că oierii nu se lasă și vor să se facă o dată pentru totdeauna curățenie, să dispară băieții deștepți din oierit care își umplu buzunarele, nu doar cu crotalii de berbeci, cu milioanele de euro trimise de Europa.

De ce spunem că băieții deștepți își umplu buzunarele cu crotalii de berbeci? Pentru că există o practică ilegală, dar bănoasă. Un berbec, așa-zis de rasă, cu origini, este vândut de două ori. După ce-l vinde o dată, proprietarul cere duplicatul crotaliului de la medicul veterinar, pe motiv că berbecul și-a agățat crotaliul prin scaieți. Duplicatul crotaliului îl pune altui berbec, de o rasă incertă, dar pe care-l vinde la prețul unui berbec de rasă curată,  blindat cu un certificat de origine procurat nu se știe cum. Fraudele, afacerile băieților deștepți din oierit, complicitatea unor funcționari ai statului în toată această mică mafie au ajuns pe masa procurorilor anticorupție, pentru că oierii adevărați au depus o plângere la Direcția Națională Anticorupție, un memoriu la Președintele României, Klaus Iohannis, și unul la prim-ministrul Mihai Tudose.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! SCANDALUL OIERILOR BUBUIE LA DNA! PLÂNGEREA OIERILOR pe MASA PROCURORILOR!

Vizualizat: 13259 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Alte articole in aceasta categorie

Oficial APIA! Banii care au ajuns în conturile fermierilor până la data de 10 mai 2021

Oficial APIA! Banii care au ajuns în conturile fermierilor până la data de 10 mai 2021

13 mai 2021 - 10:29

Directorul general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), Adrian Pintea, a anunțat miercuri suma care a ajuns în conturile fermierilor români, crescătorilor de animale, beneficiari de subvenții europene și ajutoare de stat, începând din data de 16 octombrie 2020 până la data de 10 mai 2021.

Șeful APIA: Suma autorizată pentru plata ajutoarelor naționale tranzitorii până la data de 12 mai 2021!

Șeful APIA: Suma autorizată pentru plata ajutoarelor naționale tranzitorii până la data de 12 mai 2021!

13 mai 2021 - 09:58

Plata subvențiilor APIA 2020! Directorul general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), Adrian Pintea, a anunțat miercuri, 12 mai 2021, suma care este transferată către conturile fermierilor, crescătorilor de animale care au solicitat anul trecut ajutoarele naționale tranzitorii, subvenție plătită de la bugetul de stat.

Planul Comisiei Europene pentru fermieri!

Planul Comisiei Europene pentru fermieri!

13 mai 2021 - 08:55

Comisia Europeană a adoptat pe 12 mai 2021 Planul de acțiune al UE „Către reducerea la zero a poluării aerului, apei și solului” un rezultat esențial al Pactului verde european și principalul subiect al Săptămânii verzi a UE din acest an, anunță comunicatul transmis de Comisia Europeană către Agroinfo.

Disperare mare în rândul fermierilor români!

Disperare mare în rândul fermierilor români!

13 mai 2021 - 08:35

Fermierii români îl somează, într-o scrisoare deschisă, pe ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, să găsească 2,6 miliarde de euro pentru implementarea strategiei privind managementul apei, care tocmai a fost exclusă din Programul Național de Redresare și Reziliență Economică (PNRR) după negocierile cu Bruxelles-ul. Scrisoarea Alianței pentru Cooperare și Agricultură:

Fermele de porci sunt puse la pământ, urmează fermele de păsări!

Fermele de porci sunt puse la pământ, urmează fermele de păsări!

13 mai 2021 - 08:10

Pesta porcină africană a decimat fermele mari de creștere a porcilor din România, a spus ministrul agriculturii, Adrian Oros. De la fermele de porci, pericolul a tracut acum la fermele de păsări. Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a depistat trei noi focare de gripă aviară după ce săptămâna trecută era unul singur, într-o fermă din Mureș. ANSVSA a impus interdicții și imediat s-a declanșat o avalanșă de amenzi aplicate fermierilor, transportatorilor.

Ministrul Oros: Lista sumelor care vor fi transferate anul acesta fermierilor, crescătorilor de animale!

Ministrul Oros: Lista sumelor care vor fi transferate anul acesta fermierilor, crescătorilor de animale!

13 mai 2021 - 07:41

Suma alocată pentru plata subvențiilor agricole pentru anii de tranziție, 2021-2022, este de 3 miliarde de euro, la care se adaugă bani de la bugetul național pentru plata ajutoarele din agricultură care sunt finanțate de stat. Ministrul agriculturii, Adrian Oros, a prezentat miercuri, lista subvențiilor APIA și a ajutoarelor de stat de care beneficiază fermierii, crescătorii de animale și sumele care vor ajunge în conturile acestora.

Avertisment! Străinii vor deține 7 milioane ha din terenul arabil al României!

Avertisment! Străinii vor deține 7 milioane ha din terenul arabil al României!

12 mai 2021 - 14:32

Federația Națională PRO AGRO avertizează că străinii vor deține, până-n 2030, 7 milioane de hectare din cele 9,4 milioane de hectare de teren arabil pe care le are România. Apelul fermierilor către parlamentari a fost transmis astăzi de PRO AGRO către Agroinfo.

Mesaj urgent APIA pentru fermieri!

Mesaj urgent APIA pentru fermieri!

12 mai 2021 - 13:52

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) reamintește tuturor beneficiarilor că data de 17 mai 2021, reprezintă ultima zi de primire, fără penalități, a Cererilor unice de plată în cadrul Campaniei 2021.

Crescătorii români de oi și de vaci vor beneficia de ajutor pentru bunăstarea animalelor!

Crescătorii români de oi și de vaci vor beneficia de ajutor pentru bunăstarea animalelor!

12 mai 2021 - 08:36

Ajutorul pentru bunăstarea animalelor va fi acordat și crescătorilor de ovine, de vaci, de capre, nu doar crescătorilor de porci și păsări cum se întâmplă acum. Bunăstarea animalelor este inclusă între eco-scheme sau schemele de ecologie, noile subvenții de care vor beneficia fermierii români. Anunțul este făcut de europarlamentarul Daniel Buda (PPE), vicepreședinte Comisia AGRI, Parlamentul European.

Lista completă cuantum ajutoare pentru fermierii români!

Lista completă cuantum ajutoare pentru fermierii români!

12 mai 2021 - 07:44

Bugetul PNDR destinat perioadei de tranziție 2021-2022 este de aproximativ 3,26 miliarde Euro și anume: fonduri FEADR 2021-2027 CFM (Cadrul Financiar Multianual) - 2.569,10 mil. euro și fonduri EURI (Instrumentrul de Relansare al Uniunii Europene) - 692,09 mil. euro.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   
1.
patru
|
10. 13, 2017. Friday 19:28
multa indarjire,sa fie generata de purcoaiele de bani ce se invart in toate felurile ? nu mai conteaza nimic ,asa ca faceti praf totul caci oricum incalcati orice regula.
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   

Video

Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată

Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată

O afacere de familie, consolidată cu ajutorul fondurilor europene, produce 500 de tone de fructe pe an, în livada intensivă de la periferia municipiului Arad.
 
Redactor: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radi
KRONE BiG Pack – Randament și densitate! Agra Asigurări angajează! Bianca ne spune ce calități trebuie să aibă un bun evaluator de daune Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000

Bancul zilei

Adevăr...

Adevăr...
Deoarece Dumnezeu nu reuşeşte să urmărească chiar totul, a creat bătrânele şi băncile din curte. Detalii