KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Proiectul „Bio-agricultura...” la TimAgralim 2011

Publicat: 20 iunie 2011 - 12:41
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

În acest an, TimAgralim a fost parte integrantă a proiectului „Bio-agricultura, păstrarea culturilor în comunitățile din zonele specializate în obținerea de produse agricole, zootehnie și pomicultură”, fapt materializat prin Salonul România-Ungaria.

În cadrul salonului au fost prezente mai multe firme din partea partenerului maghiar alături de firme românești din județele Timiș și Arad ce produc în sistem certificat „bio” lactate și brânzeturi, vin, mezeluri, miere şi produse apicole, paste făinoase, produse de panificație și patiserie, dar și îngrășăminte organice, pomi fructiferi, soiuri de viță de vie.

Expoziţia a oferit publicului interesat diverse acţiuni şi evenimente suport în domeniul bio-agriculturii: programul conex din cadrul TimAgralim 2011, cu cele 6 seminarii incluse, dar şi salonul România –Ungaria au constituit schimburi de experienţă şi bune practici în acest sens.

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş este partener coordonator în proiectul „Bio-agricultura, păstrarea culturilor în comunităţile din zonele specializate în produse agricole, zootehnie şi pomicultură”, alături de Asociația Camerelor de Comerț și Industrie din Regiunea Vest și de Camera Agricolă și Societatea de Utilitate Publică a județului Csongrad (Ungaria).

Proiectul este implementat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2007-2013 şi este finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul de Dezvoltarea Regională, completat de cofinanţarea naţională a celor două state membre participante în program, Ungaria şi România.

Obiectivul principal al proiectului este intensificarea colaborării dintre comunităţile transfrontaliere în scopul de a facilita dezvoltarea în domeniul bio-agro-alimentar.

Vizualizat: 2320 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Video

Agra Asigurări angajează! Bianca ne spune ce calități trebuie să aibă un bun evaluator de daune

Agra Asigurări angajează! Bianca ne spune ce calități trebuie să aibă un bun evaluator de daune

Astăzi vă facem cunoștință cu Bianca Szekely, evaluator de daune Agra Asigurări. Bianca activează în domeniul horticulturii și al peisagisticii de 16 ani. Agra Asigurări caută și alți ingineri agronomi, fermieri sau tineri absolvenți de studii agricole care să se alăture echipei lor de evaluatori

Aplică acum: www.agraasigurari.ro/carieraevaluatoridaune/.

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată

Bancul zilei

Răzbunare...

Răzbunare...
Soţul: De câte ori ne certăm tu eşti foarte calmă. Cum reuşeşti? Detalii