KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Berea românescă fără pesticide, cinci mărci avizate

Publicat: 23 iunie 2011 - 10:45
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România (ANPCPPS) a monitorizat calitatea berii comercializată pe piaţa locală. Rezultatele obţinute atestă faptul că mărcile prezente sunt de calitate şi nu conţin pesticide.

În cadrul analizei s-au urmărit conţinutul şi cantitatea de pesticide pentru următoarele mărci de bere: Skol, Ursus, Golden Brau, Albacher şi Bergenbier.

După ce au fost achiziţionate oficial de către reprezentaţii ANPCPPS România din supermarketuri diferite, pe bază de documente fiscale, produsele au fost supuse testelor.

În urma analizelor efectuate într-un laborator acreditat din spaţiul Uniunii Europene, a reieşit faptul că mărcile de bere menţionate mai sus nu conţin pesticide.

Rezultatele testelor vor fi publicate atât în Revista InfoCons, singura revistă independentă din România în domeniul protecţiei consumatorilor, protecţiei mediului şi testelor comparative pentru produse şi servicii proiect în cadrul reţelei International Consumer Research&Testing - ICRT, precum şi pe site-ul www.testecomparative.ro. Sursa Agerpres.

Vizualizat: 2330 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

În Ferma Wagner, roboții își scot singuri cheltuiala! Pornind de la un efectiv matcă de numai 18 vaci, câte existau în fermă la momentul în care a preluat frâiele acestui business, Virigil Andru deţine astăzi o turmă de 140 de animale iar tehnica robotizată de muls, pe care a achiziţionat-o recent, îi conferă avantajul de a funcţiona cu un număr foarte mic de angajaţi. De altfel, robotul de muls DeLaval, pentru care a plătit aproximativ 130.000 de euro, reprezintă cea mai mare şi cea mai importantă investiţie din fermă, asigurând azi mulsul a 60 de vaci, cu o producţie medie zilnică de 27 de litri de lapte pe cap de animal. 

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radiș

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată KRONE BiG Pack – Randament și densitate!

Bancul zilei

Ce păţeşte un hoţ...

Ce păţeşte un hoţ...
Un hoţ intră într-o casă şi începe să fure. Detalii