Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Berea românescă fără pesticide, cinci mărci avizate

Publicat: 23 iunie 2011 - 10:45
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România (ANPCPPS) a monitorizat calitatea berii comercializată pe piaţa locală. Rezultatele obţinute atestă faptul că mărcile prezente sunt de calitate şi nu conţin pesticide.

În cadrul analizei s-au urmărit conţinutul şi cantitatea de pesticide pentru următoarele mărci de bere: Skol, Ursus, Golden Brau, Albacher şi Bergenbier.

După ce au fost achiziţionate oficial de către reprezentaţii ANPCPPS România din supermarketuri diferite, pe bază de documente fiscale, produsele au fost supuse testelor.

În urma analizelor efectuate într-un laborator acreditat din spaţiul Uniunii Europene, a reieşit faptul că mărcile de bere menţionate mai sus nu conţin pesticide.

Rezultatele testelor vor fi publicate atât în Revista InfoCons, singura revistă independentă din România în domeniul protecţiei consumatorilor, protecţiei mediului şi testelor comparative pentru produse şi servicii proiect în cadrul reţelei International Consumer Research&Testing - ICRT, precum şi pe site-ul www.testecomparative.ro. Sursa Agerpres.

Vizualizat: 2200 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

ARTEX - Structuri uşoare acoperite

ARTEX - Structuri uşoare acoperite

Artex Building produce structuri uşoare acoperitie cu prelată din PVC. Construcţiile au structură metalică galvanizată la cald, se monteză rapid și pot fi folosite pentru orice destinaţie: spaţii pentru depozitare marfă, depozit de cereale, garaj pentru tractoare şi utilaje agricole precum şi adăpost pentru animale.

Interviu cu Sergio Valsania, director Artex Building SRL.

 

 

Reporter AgroInfo: Gheorghe Ghişe

Operator imagine: Claudiu Borobei

Cons DDA la Agromalim 2019 Mewi la Agromalim 2019 Valabri la Agromalim 2019

Bancul zilei

Apel la Pompieri

Apel la Pompieri
0 blondă dă telefon la Pompieri şi începe să urle: Detalii