Adama
Agreena
AGRICOVER

Denis Caba - crescătorul de păsări rare din Ineu!

La numai 19 ani, a reuşit să adune în microferma sa din Ineu peste 700 de păsări de curte şi nu numai, unele dintre acestea fiind unicat în România. Denis Caba nu este un simplu crescător, ci un ameliorator de rase în adevăratul sens al cuvântului, ceea ce l-a făcut cunoscut dincolo de graniţele ţării noastre, şi nu doar în Europa, ba chiar şi în Africa sau Pakistan, unde a vândut mai multe exemplare din impresionanta sa colecţie.

Afișat
17 februarie 2023
Vizualizat
1216
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

La bar

La bar
Bulă iese din bar cu Ştrulă: Detalii