Adama
Agreena
AGRICOVER

DeLaval, în parteneriat cu Inox Center, la AGRARIA

DeLaval a venit anul acesta la AGRARIA pentru a-şi promova noile tehnologii destinate crescătorilor de vaci pentru lapte, care urmăresc creşterea productivităţii şi în acelaşi timp pun accent pe bunăstarea animalelor!

De asemenea, cu această ocazie a fost oficializat şi parteneriatul cu InoxCenter, companie care oferă soluţii complete pentru ce-i cu activitate în sectorul zootehnic, pornind de la construcţia adăposturilor, dotarea acestora şi până la partea de procesare.

Afișat
03 mai 2023
Vizualizat
778
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Neîntelegere

Neîntelegere
Aseara, nevasta-mea a lasat un biletel pe frigider: Detalii