Adama
Agreena
AGRICOVER

Copilul Cătălin Rugan se visa fotbalist, însă viața l-a făcut zootehnist! | podcast agroSTORY #13

În anul 1992, părinţii lui Cătălin, Ioan şi Florica Rugan au decis să cumpere amplasamentul pe care astăzi se află ferma, din dorinţa de a avea o mică afacere zootehnică. Aşa au ajuns aici primele două vaci cu lapte care se bucurau de un petec de păşune şi de furajele de pe cele 10 ha de teren. Cătălin avea pe atunci 3 ani...

A preluat din mers activitatea iar după ce a absolvit Facultatea de Zootehnie la Timişoara şi a decis să dezvolte ferma familiei. Investițiile au demarat serios în 2018, odată cu implementarea unui proiect cu fonduri europene, iar în octombrie 2019 are loc inaugurarea fermei Rugan, prima fermă robotizată din judeţul Timiş!

Cum se împarte tânărul fermier între fermă și... viață? Care-i sunt planurile de viitor și ce așteptări are de la zootehnia românească?

Cu Nicoleta Dragomir și Cătălin Rugan la o discuţie ALTFEL despre AGRICULTURĂ, ROBOȚI şi VIAŢĂ!

Afișat
31 martie 2023
Vizualizat
886
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

În vacanţă...

În vacanţă...
De trei ori am fost în vacanţă şi de trei ori soţia mea a rămas însărcinată Detalii