Adama
AGRICOVER

Tehnologia ideală pentru fermele mixte

Utilajele ideale pentru o fermă mixtă! De vorbă cu VASILE NOVAC, fermier și primar al comunei Ivăneşti, jud. Vaslui.

Combina de pantă Activa S 7345 MCS PL “Combina e o adevărată bijuterie. A prins deja două campanii întregi de recoltat cereale păioase şi plante prăşitoare. Anul trecut, pe o suprafaţă compactă de 39 ha, am recoltat floarea-soarelui cu o medie a consumului de 10 litri/ha, ceea ce este extraordinar pentru o combină. Nu mi-a venit să cred.”

Tractor Massey Ferguson 7716 S „Este ideal într-o fermă mixtă, aşa cum am eu. Cu el facem arăturile, discuim, îl folosim la balotat baloţi de dimensiuni mari, de 340 kg. De asemenea, manipulăm cu el aceşti baloţi. Munci care de obicei necesită forţă şi tracţiune sporite. Totodată, îl folosim pe păşune, la îndepărtarea dejecţiilor solide, care vin depozitate în platforma de unde, în final, tot el încarcă remorca tehnologică cu care împrăştiem gunoiul de grajd pe câmp. Un tractor pe care noi îl folosim practic la orice”

Sigma Romania

T: + 40 21 233 10 64

www.saracakis.ro

Afișat
05 ianuarie 2023
Vizualizat
474
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Moda de azi

Moda de azi
Tineretul şi moda de azi Detalii