Adama
Agreena
AGRICOVER

Tânăr fermier cu 75 HA! Banii din construcții îi investește în AGRICULTURĂ

La 23 de ani, Szilard Szilagyi câştigă bani din construcţii şi investeşte în agricultură. Pe lângă tatăl său, mai are un aliat de nădejde - echipa Tehnodiesel, prin intermediul căreia şi-a dotat parcul tehnic al fermei.

Reînnoirea generaţională în agricultură este o necesitate crucială pentru dezvoltarea sectorului şi pentru asigurarea unei producţii alimentare sustenabile. Deşi există numeroase provocări, inclusiv accesul limitat la terenurile agricole, la finanţare şi la resursele necesare pentru a-şi dezvolta afacerile, unii tineri au reuşit să pătrundă în acest domeniu cu ajutorul părinţilor. Este şi cazul lui Szilard Szilagyi, care s-a apucat de agricultură în 2018, pe când avea doar 18 ani. Atunci a început să lucreze cele 4 hectare aflate în proprietatea familiei, beneficiind de susţinerea părinţilor săi, care au un business în domeniul construcţiilor.

Afișat
20 iunie 2023
Vizualizat
1558
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Supărare

Supărare
Soţul, întorcându-se seara de la serviciu, este întâmpinat de soţie cu un afiş în mâini: Detalii