Adama
Agreena-direct
AGRICOVER

Robotul multifuncţional Robocut RC56 pentru întreţinerea spaţiilor verzi și nu numai!

Robocut RC56, un robot multifuncţional creat de britanicii de la McConnel şi comercializat în România de Farm Tech, importatorul încărcătoarelor Schäffer. Controlat de la distanţă printr-o telecomandă, acesta este ideal pentru întreţinerea spaţiilor verzi pe suprafeţe greu accesibile, dar la fel de bine poate fi utilizat şi la anumite aplicaţii din zootehnie. Echipat cu un motor diesel Hatz de 56 CP (există şi varianta de 75 CP), acesta poate utiliza nu mai puţin de 18 accesorii diferite.

„Robocut poate fi operat de la distanţă, pe o rază de 150 de metri, iar dacă este dotat cu GPS are o precizie de până la 2,5 cm. I se pot ataşa diferite implemente, inclusiv o furcă pentru manipularea paleţilor, având o capacitate de ridicare de 550 kg. De asemenea, poate împinge furajul sau i se poate ataşa o perie de curăţat pardoseala în grajd. Are un rezervor destul de mare, care îi asigură o autonomie de lucru de până la 6 ore fără oprire cu rezervorul plin”, ne-a explicat Cosmin Miclău, reprezentant de vânzări.

Afișat
31 octombrie 2022
Vizualizat
1111
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

La cumpărături

La cumpărături
Un tip făcea cumpărături într-un supermagazin cu un cărucior în care era şi băieţelul său de doi ani. Detalii