Adama
Agreena
AGRICOVER

Robotul autonom Horsch

Robotul autonom construit de către Horsch este echipat cu un tractor pe şenile, cu motor diesel de 330 CP, o semănătoare Maestro de 18 m (cu 24 de rânduri, la 75 cm) şi sistem Trimble de ghidare. "Probabil că aceasta este cea mai frumoasă perioadă în care se poate trăi ca fermier. Vremurile sunt foarte dinamice, iar Horsch are o viziune clară privind agricultura viitorului, care trebuie să urmărească: protecţia mediului, sănătatea şi alimentaţia sănătoasă" - MICHAEL HORSCH, Fondator Horsch

Afișat
03 februarie 2022
Vizualizat
3489
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Lucruri mici...

Lucruri mici...
Adevărata fericire constă în lucrurile mici: Detalii