Adama
Agreena
AGRICOVER

Mecanica Ceahlău - ofertă completă de utilaje la Agraria 2023

Mecanica Ceahlău, compania românescă cu cea mai puternică tradiție în producția de echipamente agricole de pe piața locală, şi-a prezentat oferta de utilaje la Agraria 2023. Alături de utilaje consacrate, semănătorile de plante păioase SUP şi Diamant, au mai fost prezentate semănătoarea de prăşitoare Safir, semănătoarea pneumatică Topaz, combinatorul Solaris, cositori, greble, prese de balotat şi tractoarele Steyr. Interviu cu Ionuţ Moraru, director naţional de vânzări, Mecanica Ceahlău.

Afișat
03 mai 2023
Vizualizat
944
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

La spovedanie...

La spovedanie...
Un credincios merge la preot să se spovedească: Detalii