Adama
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Florin Pîrgaru a ales Massey Ferguson pentru consumul redus de combustibil

Pentru a face faţă cheltuielilor tot mai mari cu inputurile, fermierul Florin Pîrgaru a trebuit practic să-şi regândească strategia de dezvoltare, mizând, printre altele, pe reducerea consumului de carburant.

În urmă cu doi ani, a ales să-şi reînnoiască flota de maşini şi utilaje. Printre achiziţii s-au numărat atunci şi câteva echipamente marca Massey Ferguson, respectiv un tractor 7720S, un încărcător telescopic TH.8043 şi o presă de balotat paralelipipedică MF 1840, prima de acest fel vândută de SIGMA pe piaţa din România.

Afișat
14 noiembrie 2022
Vizualizat
407
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Apel la Poliţie

Apel la Poliţie
- Alo, Poliţia, am călcat un curcan pe DN 70, ce să fac? Detalii