Adama
Agreena
AGRICOVER

Echipa Tehnodiesel la Agraria 2023

În fruntea echipei Tehnodiesel, la Agraria 2023, s-a aflat Karl Mauch, administrator Tehnodiesel şi proprietar al companiei Mauch, Austria. Compania Tehnodiesel, reprezentantul Weidemann în România oferă peste 40 de modele de încărcătoare telescopice, clasice şi articulate, în diferite configuraţii, de la 25CP şi până la 156CP. Vrâful de gamă, încărcătorul telescopic Weidemann T7042 ridică o încărcătură maximă de 4200kg până la 7,3m.

Afișat
31 mai 2023
Vizualizat
507
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Întrebare

Întrebare
Î: De ce nu pot lucra pisicile la calculator? Detalii