Adama
Agrilevante-30sept
AGRICOVER

MARCEL ARDELEAN despre pâine, tractoare Solis şi puterea cuvântului dat | podcast agroSTORY #7

#ep7 agroSTORY un Podcast sincer by @RevistaFerma! Vorbim despre #agricultură şi #OAMENII ei. Deschis, onest, fără formalităţi.

Avea bunicul lui o vorbă: „Un om, un cuvânt!”. Cu aceste cuvinte şi-a călăuzit Marcel Ardelean drumul în viaţă şi în agribusiness. Împreună cu soţia şi cei trei copii duce mai departe brandul local „Moara Maria”, afacerea creată de părinţii săi, magazinul fitosanitar pe care îl are în Lugoj, judeţul Timiş, dar şi firma „Rural Plant srl” prin care comercializează, pe piaţa agricolă românească, tractoarele Solis, utilaje agricole, soluţii pentru irigat.

Marcel mi-a povestit, la #agroSTORY, despre familie, clienţi, pâine şi tractoare, despre agricultura care i-a determinat alegerile, până la afacerile de astăzi.

Vrei să afli toată povestea? Urmăreşte podcastul integral VINERI, 10 februarie 2023, de la ora 19.00, pe canalul de youtube “revista Ferma”!

Cu Nicoleta Dragomir şi Marcel Ardelean la o discuţie ALTFEL despre agricultură şi viaţă!

Afișat
17 februarie 2023
Vizualizat
686
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Nedumerire...

Nedumerire...
Un beţiv strigă: Detalii