Adama
Agreena
AGRICOVER

RO Alex Degianski a ales IPSO Agricultură! Vezi ce tehnică pentru culturile de toamnă aplică fermierul

„În fiecare an investim între 400 şi 500 mii de euro în tehnică agricolă nouă. Colaborez cu IPSO de foarte mulţi ani, pentru că vrem să colaborăm doar cu furnizori de utilaje, de piese de schimb şi de servicii de mentenanţă serioşi şi capabili să ne livreze tot ce avem noi nevoie în timp util. Pentru că, aşa cum spun americanii, «time is money» (timpul înseamnă bani - n.r.) şi nu ne permitem să pierdem prea mult timp în perioadele de vârf”, Alexander Degianski, administrator al 'SC Forest and Biomass Romania SA'.

Afișat
10 decembrie 2021
Vizualizat
3474
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Drum ciudat

Drum ciudat
De acasă de la mine până la primul bar fac doar 10 minute. Detalii