Adama
AGRICOVER

LIVIU STANIMIR: Costul inputurilor scade marja de profit

„La îngrăşăminte, faţă de anul trecut preţurile sunt de două ori mai mari. Dacă în august 2020 plăteam 800 de lei pe o tonă de azot, acum a ajuns la aproape 1.600 lei. Toată lumea vorbeşte de preţul cerealelor, dar de costul inputurilor nu se zice mai nimic. Şi cât de mult ne împovărează pe noi fermierii aceste creşteri de la un an la altul. Am făcut necesarul de achiziţii pe îngrăşămintele complexe, atât pentru păioase cât şi pentru prăşitoare, şi se aude că preţul va fi în jur de 2.700 lei tona. Iar noi anul trecut am luat cu 1.600 lei tona. Din punctul meu de vedere nu se justifică aceste creşteri”, se plânge tânărul agronom, care este şi licenţiat în economie.

Afișat
02 octombrie 2021
Vizualizat
2694
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Blonda la volan

Blonda la volan
Un polițist oprește o blondă pentru viteză: Detalii