Adama
Agreena
AGRICOVER

FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

SC AGROPIG FARM SRL este o fermă zootehnică de creștere a suinelor în suprafata de 3,15 ha cu o capacitate de 3000 capete/ciclu, trei cicluri de îngrășare pe an cu autorizație de Mediu Integrat, Autorizatie Apele Romane, Autorizatie DSV,Autorizatie Pompieri.

Ferma este formată din trei hale de 747 mp/hală, construcție pe structură de beton, acoperite cu tablă, fiecare hală este dotată la capat de grajd cu buncăr de furajare a câte 8 tone fiecare cu instalație de hrănire automată și adăpare.

Podeaua halei este din buc de beton cu fantă de scurgere, bazinul de dejecții amplasat sub hală cu o adâncime de 2,5 m cu un volum de 1750 mc asigurând stocarea dejecției pe 1 an de zile, fiecare hală este imparțită in 22 boxe de cazare.

Halele sunt automatizate pentru mentinerea temperaturii interioare cu ventilatie si deschiderea si inchiderea prelatelor. La capatul halelor se afla camera frigo pentru mortalitati si o camera pentru necropsie.

Silozuri PRIVE de stocare a cerealelor  in numar de 4  bucati cu o capacitate de stocare de 700-800 tone fiecare, dotate cu ventilatie a podelei individual. Retehnologizate in 2018, sistemul de alimentare si golire de la groapa de receptie, fiind dotate cu racleti  cu cupa,acestea marindu-i productivitatea si fiabilitatea. Pe exterior sunt dotate cu scari de urcare, pasarela orizontala si usi de vizitare toate comform normelor de Securitate.

Bucataria furajera compusa din 4 silozuri a cate 28 tone fiecare cu o moara  cu ciocane cu capacitate de 1,8 tone/ora, amestecator orizontal de 1,8 tone, dozator de premix, tablou de comanda care deserveste automatizarea complete pentru fabricarea si descarcarea furajului prin transportor pana la buncarele de la capat de grajd.

Corp administrativ:

Bucătărie

Birou

două dormitoare

filtru sanitar dotat cu două bai pentru personal

Curte betonata pt trafic greu, cantar auto de 60 tone, post trafo propriu.

Imprejmuire si porti care indeplinesc cerintele DSV. CONTACT: Balla Iosif 0760680096 Listă inventar fermă zootehnică - SC CLASIC CHEESE SRL - Sat. Nasal, Com. Taga, nr. 359, județul Cluj SC

CLASIC CHEESE SRL este o fermă mixtă autorizată DSV, MEDIU, APELE ROMANE la zi, detine terenuri arabile in proprietate 132 ha, arenda 140 ha.

Livadă pomicolă: plantație de nuci altoiți soi Pescianski și Chandler 24 Ha aflată în proprietate, schema de plantare 8x6 intensiv, împrejmuită cu gard cu stâlpi de beton și plasă de sârmă, cu bazin subteran pentru irigare de 200 mc cu retea de apa, hidrant, alimentare cu current 380w,cu casuta pentru paza dotata cu curent, apa, cu intrare direct din ferma. Terenul unde este infintata plantatia este concesionat de la ADS. Lac piscicol: 7 ha luciu de apa intabulat cu CF, aflat in vecinatatea terenului detinut in proprietate.

PREZENTAREA FERMIER ZOOTEHNICE În suprafață de 3,3 ha, este compusă din:

4 grajduri construite din caramida si beton dotate cu adapatori automate si fronturi de furajare

1 bazin de apă subteran de 200 mc 2 batale din structură de beton pt depozitarea gunoiului de grajd

1 depozit autorizat de cereale betonat in suprafata de 800 mp

1 sopron metalic pt furaje 4 buc sopron cu structura de lemn pt furaje

1 magazie, anexe si platforme betonate pt depozitare ingrasamant chimic filtru sanitar si birouri, deposit pt materialele fitosanitare in conformitate cu prevederiile legii cameră frigo pentru mortalitati cu acces auto bloc compus din 8 apartamente renovat interior-exterior în 2020 cu tamplarie pvc si incalzire centrala,

fiecare apartament fiind compus din 2 camere, bucatarie, baie.

Vezi utilajele din ferma la finalul articolului https://revista-ferma.ro/se-vand-doua...

CONTACT: Balla Iosif 0760680096


Afișat
25 august 2023
Vizualizat
2506
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Prin Londra

Prin Londra
Doi prieteni, un englez şi un chinez, se plimbau împreună prin Londra şi se bucurau de privelişte: Detalii