Adama
Agrilevante-30sept
AGRICOVER

„ZIUA GRÂULUI” LA DIOSIG

Peste 52 de varietăţi de cereale păioase de toamnă cultivate în platforma demonstrativă de 20 de hectare, 14 firme producătoare de seminţe, 17 firme producătoare de pesticide şi îngrăşăminte, 6 firme distribuitoare de utilaje agricole şi peste 600 de fermieri. Aşa a arătat a IX-a ediţie a evenimentului anual „Ziua Grâului”, organizat de Agroind Cauaceu, împreună cu partenerii Promat Comimpex Tăşnad şi Agrotex Carei, pe 31 mai 2016. Cele trei firme exploatează cu mijloacele proprii peste 15.000 de hectare în judeţele Bihor şi Satu Mare. În plus, oferă input-uri agricole pentru 250 de mii de hectare.

Interviu cu

Dan CORBUŢ, proprietar şi administrator Agroind Cauaceu
Mihai BUDAI, tehnolog Agroind Cauaceu

Afișat
09 august 2016
Vizualizat
3115
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Adevăr...

Adevăr...
Deoarece Dumnezeu nu reuşeşte să urmărească chiar totul, a creat bătrânele şi băncile din curte. Detalii