Adama
Agreena
AGRICOVER

Ziua Campului BRISE, in platforma de la Carani

Peste 500 de fermieri din zona de vest a ţării dar şi din Transilvania au participat pe 20 august la Ziua Câmpului, manifestare organizată de Brise Group, în localitatea Carani din judeţul Timiş. Gândit ca o platformă de comunicare între cultivatori şi furnizorii de inputuri, evenimentul a reprezentat o bună oportunitate de evaluare a potenţialului de producţie a hibrizilor de porumb şi floarea-soarelui.

Afișat
02 septembrie 2014
Vizualizat
4779
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Prin Londra

Prin Londra
Doi prieteni, un englez şi un chinez, se plimbau împreună prin Londra şi se bucurau de privelişte: Detalii