Adama
Agreena
AGRICOVER

Vest Tract la Agromalim 2017

Vest Tract SRL a expus 23 de utilaje agricole la Agromalim 2017. Astfel, într-un stand generos au fost prezentate tractoare McCormick, încărcătoare telescopice Dieci, utilaje Maschio-Gaspardo, Zanon, Agro-Masz, şi altele. Vest Tract este dealer autorizat pentru tractoarele McCormick şi încărcătoarele telescopice Dieci pentru 13 judeţe din România.
Cele mai vândute utilaje din portofoliul Vest Tract sunt semănătorile de prăşitoare şi cereale, cultivatoarele, grapele rotative, scarificatoarele, maşinile de împrăştiat îngrăşăminte şi maşinile de erbicidat. Vest Tract comercializază şi tractoare Belarus.
Vest Tract oferă service şi piese de schimb pentru brandurile comercializate şi servicii de consiliere finaciară pentru achiziţia de utilaje agricole.

interviu cu Andor Olah, director comercial Vest Tract SRL

Afișat
22 octombrie 2017
Vizualizat
2420
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Neîntelegere

Neîntelegere
Aseara, nevasta-mea a lasat un biletel pe frigider: Detalii