Adama
Agreena
AGRICOVER

Vaca de lapte, la adevăratul său potenţial

Trei zile, patru ferme specializate în creşterea vacilor pentru lapte vizitate şi aproape o mie de kilometri parcurşi. Cam astea au fost coordonatele turului organizat de Asociaţia Crescătorilor de Vaci "HolsteinRo", la sfârşitul lunii noiembrie, pentru un grup de jurnalişti şi câţiva specialişti din domeniul zootehniei. Cu această ocazie am descoperit câteva centre moderne, comparabile din punct de vedere tehnologic dar şi ca productivitate cu cele mai performante exploataţii din vestul Europei, fiecare în parte reprezentând un adevărat model de succes şi de bune practici.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Afișat
20 ianuarie 2017
Vizualizat
2417
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Ultimul cuvânt în casă

Ultimul cuvânt în casă
Doi prieteni stăteau de vorbă, la o bere: Detalii