Adama
Agreena
AGRICOVER

SUSŢINEM ÎNVĂŢĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR AGRICOL

Proiectul SUSŢINEM ÎNVĂŢĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR AGRICOL a mai bifat un eveniment cu public, găzduit de această dată de Colegiul pentru Agricultură şi Industrie Alimentară “Ţara Bârsei” Prejme, din judetul Brasov.
Pentru a treia oara consecutiv, VALERIU TABĂRĂ, preşedintele Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice a răspuns afirmativ invitaţiei noastre de a transmite un mesaj clar de susţinere a formării profesionale în liceele cu profil agricol.

Reporter: LEONARD CONSTANTIN STAFIE
Imagine: CLAUDIU BOROBEI

Afișat
07 februarie 2019
Vizualizat
2366
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Inel de logodnă

Inel de logodnă
Un tânăr cumpără un inel de logodnă şi vrea să-l personalizeze: Detalii