Adama
Agreena
AGRICOVER

Securizarea producţiei pleacă de la sămânţă

Animat de credinţa în Dumnezeu, fără urme de fanatism, Marin Petrică a lăsat Dobrogea natală pentru a se stabili la Periam, în judeţul Timiş. De aproape 50 de ani face agricultură în Câmpia de Vest şi o face la un nivel de performanţă pe care mulţi şi l-ar dori. Administrează 1.100 de hectare, însă doar 5 hectare sunt în proprietatea sa, restul aparţinând membrilor asociaţiei pe care a înfiinţat-o în 1990, pe scheletul fostului CAP.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Afișat
02 noiembrie 2017
Vizualizat
2505
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Bacşiş

Bacşiş
O familie de scoţieni, îşi termină cina într-un restaurant. Detalii