Adama
Agreena-direct
AGRICOVER

Recoltă bună de struguri, vinuri de calitate

Deşi condiţiile climatice nefavorabile din acest an, respectiv grindina şi îngheţurile grele din primăvară, precum şi seceta din vară, au provocat daune considerabile podgoriilor din întreaga Europă, în România se anunţă o producţie de struguri mai mare decât în 2016 şi, implicit, mai mult vin. Ne-a confirmat-o şi Dan Cherăscu, reprezentant regional al Casei de Vinuri Cotnari, cu care am realizat un scurt interviu în timpul expoziţiei Agro Oltenia, de la Craiova.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Daniel Băran

Afișat
05 noiembrie 2017
Vizualizat
2166
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Găini străine

Găini străine
Un ardelean, la piaţă: Detalii