Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Porţi deschise la Valabri

Ca de fiecare dată în ultimii zece ani, Valabri a organizat la mijlocul lunii mai o „Zi a porţilor deschise”, eveniment desfăşurat la sediul societăţii din localitatea Felnac, judeţul Arad, în prezenţa a peste 300 de fermieri din zonă. Gândită ca un soi de petrecere câmpenească, cu mâncare şi muzică tradiţională specifice locului, manifestarea poate fi privită şi ca o acţiune de marketing, fiind practic singura zi din an în care toate echipamentele şi utilajele agricole din portofoliul Valabri sunt expuse la vedere, frumos aliniate şi pregătite pentru a fi livrate viitorilor clienţi.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Afișat
17 mai 2016
Vizualizat
2578
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

La restaurant

La restaurant
Un restaurant foarte elegant. Detalii