Adama
Agreena
AGRICOVER

Porc Crescut Româneşte

Comunitatea crescătorilor de suine din România a lansat, la INDAGRA, campania „Porc Crescut Româneşte”, adresată cu precădere consumatorilor români. Iniţiativa aparţine fermierilor şi reprezentanţilor din industrie, care au dorit astfel să redea cărnii de porc românesc supremaţia pe mesele românilor. Un demers curajos, dar extrem de necesar, în condiţiile în care, se pare, producătorii noştrii sunt din ce în ce mai afectaţi de importurile ieftine şi, de cele mai multe ori, de o calitate inferioară.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Afișat
23 noiembrie 2017
Vizualizat
2444
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Anunţ

Anunţ
Afiş într-un bar: Detalii