Adama
Agrilevante-30sept
AGRICOVER

NHR Agropartners la AgriPlanta-RomAgroTec 2016

AgriPlanta-RomAgroTec 2016 a însemnat pentru NHR Agro Partners un nou început. Standul companiei, măreţ ca de obicei, a inclus noutăţile aduse de Deutz-Fahr, dar a fost afişat şi noul parteneriat cu firma daneză Dal Bo. Am discutat cu Florin Neacşu, director general adjunct al NHR Agropartners despre noutăţile din acest an, dar şi cu Monika Puiu, administrator al NHR AgroPartners, despre tendinţele pieţei de utilaje agricole. Pentru a sparge monotonia, compania a oferit celor prezenţi şi un show de acrobaţie aviatică.

Afișat
22 august 2016
Vizualizat
3211
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Adevăr...

Adevăr...
Deoarece Dumnezeu nu reuşeşte să urmărească chiar totul, a creat bătrânele şi băncile din curte. Detalii