Adama
Agreena
AGRICOVER

Maschio Gaspardo cucereste noi teritorii

Deşi se bucură de un real succes pe piaţa agricolă din România, compania italiană Maschio Gaspardo vine constant în întâmpinarea fermierilor cu noi produse, de fiecare dată mai eficiente şi mai inovative. Despre extinderea la nivel international a producătorului italian de maşini şi utilaje agricole, am stat de vorbă cu Mirco Maschio - administrator Maschio Gaspardo România.

Interviu realizat de Paula Ciupag, redactor Ferma Media Grup

Afișat
10 septembrie 2014
Vizualizat
4366
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Întrebare

Întrebare
Î: De ce nu pot lucra pisicile la calculator? Detalii