Adama
Agreena
AGRICOVER

Krone – „Medalie de aur” – Agritechnica 2015

PREMOS 5000 realizată de către constructorul german Bernard Krone GmbH - este prima maşină mobilă care produce peleţi (16mm diametru) fără macinarea prealabilă a materialului vegetal, prin folosirea a două valţuri combinate de presare. Premos 5000 se poate utiliza direct in camp, prin preluarea materialului direct din brazdă, este extrem de eficient, are o capacitate de 5000 kg/ ora si implica un consum energetic specific redus pe tona de peleti obtinuti.

Afișat
06 decembrie 2015
Vizualizat
3099
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Întrebare

Întrebare
Î: De ce nu pot lucra pisicile la calculator? Detalii